ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ένα κερί για την ειρήνη - Κραυγή αγωνίας από τους εθελοντές του Ρεθύμνου

0

Με θέμα "Ένα κερί για την Ειρήνη" πολίτες του Ρεθύμνου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του φορέα εθελοντών του Δήμου Ρεθύμνου "ΡΕθελοντώ" συγκεντρώθηκαν ανάβοντας κεριά και απευθύνοντας έκκληση για την παύση του πυρός στην Ουκρανία. Συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Λύκειο Ελληνίδων, στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη και στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου.

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

 

Την προσεχή Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 10:00 το πρωί σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι εθελοντές του Δικτύου ΡΕΘελοντώ υποδέχονται δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία στην παραλία (στο ύψος του παλιού Λαβύρινθου), όπου τα παιδιά, μέσω ζωγραφικής για την ΕΙΡΗΝΗ, θα δώσουν το δικό τους μήνυμα.

Επίσης την Τρίτη 22 Μαρτίου σε συνεργασία με τη μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ρεθύμνης, θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία στο Σπίτι του Πολιτισμού, θα γίνει λαμπαδηδρομία στους δρόμους της πόλης και τελική συγκέντρωση στην Πλατεία Μικρασιατών για μια μουσική έκκληση για ΕΙΡΗΝΗ από τη Δημοτική Φιλαρμονική, τη Δημοτική Χορωδία και το Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνης.
Θα συμμετάσχουν οι Δότες Ζωής, ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ρεθύμνου Atlas Cycling Team, η ομάδα Inline Skating (Πατινιών) ΟΚΑ Αρκάδι, εθελοντική ομάδα Σύνπολις, ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Ρεθύμνου-Σύνπολις καθώς και άλλες Ομάδες και Σύλλογοι από όλον τον Δήμο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ