ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Σε χρόνο – ρεκόρ επισκευάστηκαν το Γυμνάσιο Πανόρμου και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Περάματος

0

Σε χρόνο – ρεκόρ αντιμετωπίστηκαν από τον Δήμο Μυλοποτάμου τα σοβαρά προβλήματα σχολικής στέγης που προέκυψαν το περασμένο Φθινόπωρο, όταν εντοπίστηκαν ζητήματα στατικότητας σε μια πτέρυγα του Γυμνασίου Πανόρμου και σε μία πτέρυγα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος.

Οι μαθητές έχουν επιστρέψει στα σχολεία τους από την πρώτη ημέρα μετά τις διακοπές των εορτών καθώς οι εργασίες, οι οποίες διήρκεσαν περίπου δύο μήνες, είχαν ολοκληρωθεί στα χρονοδιαγράμματα που ετέθησαν από την αρχή.

Η ικανοποίηση των σχολικών κοινοτήτων αντικατοπτρίζεται στην επιστολή που έστειλε προς τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κόκκινο και τον Υπεύθυνο του Τομέα Παιδείας κ. Μανούσο Κλάδο, η Διευθύντρια του Γυμνασίου Πανόρμου κ. Ευαγγελία Βρεττού, η οποία τονίζει τα εξής:

«Αξιότιμοι κύριοι,

με αφορμή την αποπεράτωση της επισκευής του νέου κτιρίου του Γυμνασίου Πανόρμου, θα ήθελα να σας μεταφέρω τις προσωπικές μου ευχαριστίες  καθώς επίσης και των εκπαιδευτικών, των γονέων/κηδεμόνων και των μαθητών του σχολείου μας.

Εκτιμήσαμε ιδιαίτερα την ευαισθησία που δείξατε στο θέμα τις ασφάλειας μαθητών και καθηγητών καθώς και τις συντονισμένες προσπάθειές σας προς την επίλυση του προβλήματος του κτιρίου και την αποκατάστασή του.Μας αποδείξατε το ενδιαφέρον σας για τη βελτίωση της ποιότητας του σχολικού περιβάλλοντος και των συνθηκών διδασκαλίας. Το τελικό αποτέλεσμα θεωρούμε ότι είναι εντυπωσιακό και αισθητικά πολύ αναβαθμισμένο!

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να τονίσουμε ότι όλα τα συνεργεία που εργάστηκαν στο χώρο του σχολείου, μας εντυπωσίασαν με το συντονισμό, την οργάνωση, την ταχύτητα, τον επαγγελματισμό τους. Εργάστηκαν δίνονταςιδιαίτερη προσοχή στο να εξασφαλίσουν τη λιγότερη δυνατή ενόχληση σε μαθητές και εκπαιδευτικούς! Πολλές ευχαριστίες στον κ. Δασκαλάκη και τον κ. Παντελιδάκη!

Κλείνοντας θα ήθελα να παρακαλέσω  για τη συνέχεια της προσπάθειας βελτίωσης του κτιριακών υποδομών του Γυμνασίου Πανόρμου. Όπως μας τόνισε ο κ. Δασκαλάκης αλλά και όσοι εργάστηκαν στην επισκευή του κτιρίου, άμεση προτεραιότητα πρέπει να αποτελέσειη υγρομόνωση της οροφής του κτιρίου, όποτε οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, ώστε να εξασφαλιστεί η διατήρηση των επισκευών και η αποφυγή νέων προβλημάτων.

Σας ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία, καλή δύναμη, καλή συνέχεια στο έργο σας!»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ