ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Διανομή στους δικαιούχους ΤΕΒΑ στο δήμο Μυλοποτάμου

0

O Δήμος Μυλοποτάμου (Κοινωνική Υπηρεσία και Κέντρο Κοινότητας) ενημερώνει τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ ότι την Δευτέρα 02/11/2020 και την Τρίτη 03/11/2020 και ώρα 09:00 με 14:00 θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών Παντοπωλείου (αλεύρι, ζάχαρη, ζυμαρικά, ρύζι, φακές, φασόλια, παξιμάδια) στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες υγειονομικές προϋποθέσεις λόγω των συνθηκών. Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν με SMS για να προσέλθουν στο σημείο διανομής, ενώ θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα τρόφιμα μόνο με την επίδειξη  του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) .

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που θα φέρει εξουσιοδότηση από τον δικαιούχο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με:

  • την Κοινωνική Υπηρεσία, τηλ.2834023144
  • το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μυλοποτάμου, τηλ 2834020419.

Το Κέντρο Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο Πλαίσιο των Περιφερειακών                   Επιχειρησιακών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014-2020).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ