ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρεθύμνου

0

Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας στους δικαιούχους συμπολίτες θα πραγματοποιήσει το  Κοινωνικό Παντοπωλείο (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ <<Ξένιος Ζευς>>)  την ερχόμενη Παρασκευή  24 Ιανουαρίου 2020. Η διανομή θα διαρκέσει από τις  08:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι,  στο κτίριο της Κοινωνικής Μέριμνας (στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου), στην οδό Μαρκέλλου 25, περιοχή Μασταμπά.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα τρόφιμα που του αναλογούν, έχει τη δυνατότητα να στείλει κάποιον άλλο, υποδεικνύοντας στην Υπηρεσία εξουσιοδότηση μαζί με την ταυτότητά του και την κάρτα μέλους του άμεσα ωφελούμενου.

Παρακαλούνται τα ωφελούμενα μέλη της Δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου που η εγγραφή τους  έληγε στις 31/12/2019 (βλέπε ημερομηνία λήξης πάνω στην κάρτα μέλους) και δεν έχουν κάνει ανανέωση εγγραφής να προσέλθουν άμεσα για ανανέωση!

Με αφορμή την ανακοίνωση αυτή, ο Δήμος Ρεθύμνης και η Κοινωνική του Υπηρεσία αισθάνονται την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση  να ευχαριστήσουν θερμά τους δωρητές και υποστηρικτές της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου αλλά και όλους εσάς, που με αφορμή τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων, προσφέρατε με γενναιοδωρία, αλληλεγγύη και κοινωνική ευαισθησία προς το συνάνθρωπο,  τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής τα οποία θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Ελπίζουμε η δράση τους να βρει μιμητές και να εμπνεύσει κι άλλους συμπολίτες, φορείς, ιδιώτες ή επιχειρήσεις  να γίνουν ενεργά μέλη αυτής της αλυσίδας κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου αφού το αίτημα για την κάλυψη στοιχειωδών διατροφικών αναγκών είναι επίμονο και σταθερό σε καθημερινή βάση και όχι μόνον στις γιορτινές περιόδους.

Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά:

  • Το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δήμου Ρεθύμνης.
  • Τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ρουσσοσπιτίου και τις οικογένειές τους, αλλά και τους επισκέπτες που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των παραπάνω σχολείων, οι οποίοι σε συνεργασία με τους Εκπαιδευτικούς οργάνωσαν δράση, ενόψει των ημερών των Χριστουγέννων, και συνέλεξαν τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ρεθύμνης.
  • Τους διδάσκοντες και μαθητές των Κέντρου Αγγλικής Γλώσσας-Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2, Ρεθύμνου και Ατσιποπούλου (ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΦΗΤΑΜ).
  • Το 4ο Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου και 3ο Νηπιαγωγείο Ατσιποπούλου από δράση που οργάνωσαν φοιτητές του τρίτου έτους του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης κατά την πρακτική τους άσκηση.
  • Τον Αθλητικό όμιλο Επισκοπής Ρεθύμνου.
  • Τον κύριο Σταύρου Βασίλη.
  • Τους μαθητές του Α4 και Α5 τμήματος του Γυμνασίου Ατσιποπούλου, οι οποίοι επισκέφτηκαν τον χώρο της Δομής προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής, εν όψη των άγιων ημερών των Χριστουγέννων αλλά και τους συνοδούς καθηγητές τους, κα Χαραλαμπίδου Μάρθα, κο Στεφανάκη Μιχάλη και κα Βλάχα Βίκη για την πρωτοβουλία τους αυτή.
  • Τους μαθητές της  Α' και Β' τάξης του Πειραματικού Λυκείου Ρεθύμνης.
  • Το 15o Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου.
  • Τους μαθητές του Α1, Α2 και Α3 τμήματος του Γυμνασίου Ατσιποπούλου, οι οποίοι επισκέφτηκαν τον χώρο της Δομής προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής, εν όψη των άγιων ημερών των Χριστουγέννων αλλά και τους συνοδούς καθηγητές τους, κυρία Καβράκη Δέσποινα, κυρία Σπυριδάκη Κατερίνα, κυρία Ανυφαντάκη Μαρία, κυρία Ροβυθάκη Ρίτα και κύριο Αντωνάκη Βλάση, όπως επίσης και ολόκληρη την σχολική κοινότητα για την πρωτοβουλία τους αυτή.
  • Τους μαθητές της Δ' τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ατσιποπούλου οι οποίοι μαζί με την δασκάλα τους, κυρία Δεληγιώργη, είπαν φέτος τα κάλαντα με έναν πρωτότυπο τρόπο μαζεύοντας αντί για χρήματα τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ρεθύμνης.
  • Το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών <<ΣΟΦΙΑ ΚΙΡΟ>>.
  • Την αγέλη του 4ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ρεθύμνου.
  • Το κομμωτήριο << Hairclub Refresh >>, όπου η ιδιοκτήτρια κυρία Νύκταρη στόλισε με γάλα εβαπορέ την βιτρίνα της επιχείρησής της τα οποία αργότερα διέθεσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ρεθύμνης.
  • Την Εταιρία <<ΠΕΡΝΙΕΝΤΑΚΗΣ Δ. ΑΕΒΕ>>.
  • Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών <<ΛΙΛΙΑΝ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗ>>.
  • Την Εταιρία Ανακύκλωσης Ενδυμάτων και Υποδημάτων RECYCOM (κόκκινοι κάδοι) όπου κάθε μήνα προσφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο δωροεπιταγές αξίας 150,00 ευρώ για την αγορά τροφίμων από τα σούπερ-μάρκετ SYNKA.
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ