ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Λευτέρης Μαρκάκης: «Πρώτη προτεραιότητα ο ασθενής»

0

«Θα εργαστούμε ώστε οι ασθενείς να αποτελούν πρώτη προτεραιότητα και όλοι να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου», ανέφερε ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Λευτέρης Μαρκάκης.

Πιο συγκεκριμένα, από χθες Παρασκευή ο κ. Μαρκάκης ανέλαβε τα καθήκοντα του στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ δύο μέρες πριν, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των διοικητών των Νοσοκομείων της Κρήτης στα γραφεία της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Ο νέος διοικητής, βρέθηκε από προχθές Πέμπτη στο Νοσοκομείο προκειμένου να ενημερωθεί και επίσημα για τα ζητήματα του εκκρεμούν.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, αφού τόνισε ότι οι ασθενείς θα αποτελέσουν πρώτη προτεραιότητα, πρόσθεσε: «Όλες οι προσπάθειες μας θα έχουν ως στόχο την εξασφάλιση των ευνοϊκότερων συνθηκών εργασίας των γιατρών και του προσωπικού του Νοσοκομείου, ώστε οι ασθενείς να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας.»

Όσον αφορά στην έλλειψη του ιατρικού προσωπικού ο κ. Μαρκάκης είπε ότι έχει ήδη προετοιμάσει κάποιο πλάνο, αλλά θέλει πρώτα να δει αντικειμενικά ποια είναι η έκταση αυτού του ζητήματος, πριν καταλήξει στο σχεδιασμό προκειμένου αυτό ν’ αντιμετωπιστεί.

Η ορκωμοσία  των νέων διοικητών των νοσοκομείων της Κρήτης

Την περασμένη Τετάρτη το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των νέων Διοικητών των νοσοκομείων της Κρήτης στην αίθουσα συνεδριάσεων της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης.

Η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, κ. Λένα Μπορμπουδάκη, αφού ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή συνεργασία στους νέους διοικητές και αναπληρωτές διοικητές, δήλωσε: «Η παράδοση παραλαβή στα νοσοκομεία θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πολίτη, να βοηθήσουμε όλοι μαζί, έτσι ώστε η δημόσια δωρεάν υγεία να γίνει ακόμα καλύτερη.»

Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Υγειονομικής Περιφέρειας ενώ νέοι διοικητές και αναπληρωτές διοικητές ορκίστηκαν οι:

Διοικητής Γ.Ν. Ρεθύμνου, κ. Ελευθέριος Μαρκάκης.

Διοικητής ΠΑ.Γ.Ν.Η, κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Διοικητής Γ.Ν.Η. «Βενιζέλειο-Πανάνειο», κ. Κώστας Τερζάκης.

Αναπληρώτρια Διοικήτρια Γ.Ν.Η. «Βενιζέλειο-Πανάνειο», κα Ελευθερία Κωστάκη.

Διοικητής Γ.Ν. Χανίων «Ο Αγ. Γεώργιος», κ. Γιώργος Μπέας.

Διοικητής Γ.Ν. Λασιθίου (Γ.Ν. Αγ. Νικολάου), κ. Εμμανουήλ Ανδρεαδάκης και αναπληρωτής Διοικητής Γ.Ν.-Κ.Υ. Ιεράπετρας, κ. Εμμανουήλ Καλλιονάκης.

 

ΑΘΗΝΑ ΠΕΤΡΑΚΑΚΗ

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ