ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΡΕΘΥΜΝΟ

Η τροχαία ρίχνει χαλίκι σε δρόμο που ξέχασε ο δήμος

0

Όμηροι του χώματος και της λάσπης παραμένουν εδώ και χρόνια οι κάτοικοι της οδού Επισκόπου Μεθοδίου Σιλιγάρδου στον Τίμιο Σταυρό, καθώς η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου κωφεύει στις εκκλήσεις των κατοίκων, να στρώσει ασφαλτοτάπητα και να τους απαλλάξει από το χωματόδρομο.    

Μέχρι και εξώδικο έχουν στείλει στο δήμο Ρεθύμνης οι κάτοικοι της οδού Επισκόπου Μεθοδίου Σιλιγάρδου, προκειμένου να εισακουσθούν και να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος που τους ταλαιπωρεί το χειμώνα με τη λάσπη και το καλοκαίρι με τη σκόνη, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν εισακουσθεί.

Λόγω του εορτασμού του Τιμίου Σταυρού, η οδός Ιεράς Μητροπόλεως δόθηκε από την Τροχαία ως άνοδος προς το προσκύνημα και η οδός Επισκόπου Μεθοδίου Σιλιγάρδου ως κάθοδος, με τη λογική τα αυτοκίνητα να κινηθούν σε μια κυκλική πορεία για την αποφυγή μποτιλιαρίσματος.

Τα χάλια στα οποία έχει περιέλθει η συγκεκριμένη οδός ανάγκασαν το Τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνου να πάρει την πρωτοβουλία και να ρίξει χαλίκι στους «κρατήρες» που έχουν δημιουργηθεί από τη βροχή. Στις φωτογραφίες που τράβηξε κάτοικος της συγκεκριμένης οδού διακρίνονται αστυνομικοί  να ρίχνουν χαλίκι, προσπαθώντας να επουλώσουν έστω και προσωρινά τα πιο επικίνδυνα σημεία, ώστε να προλάβουν τις φθορές των περίπου 2 χιλιάδων αυτοκινήτων που αναμένονταν να περάσουν από το σημείο.

Ωστόσο, κάποιοι θα πρέπει να ενδιαφερθούν και για τις φθορές των αυτοκινήτων των κατοίκων που πλέον έχουν καταλήξει γραφικοί, ζητώντας απλά το αυτονόητο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ

Η τροχαία ρίχνει χαλίκι σε δρόμο που ξέχασε ο δήμος

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ