ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με το βιβλίο «Λύκοι στο Χιόνι» άνοιξε η νέα χρονιά των «Μαγικών Αναγνωστών»

0

Η καινούρια χρονιά ξεκίνησε για τους Μαγικούς Αναγνώστες με ένα ταξίδι στην Αγία Πετρούπολη  ακολουθώντας ένα κορίτσι με θυελλώδη συναισθηματικά ξεσπάματα  και συντροφιά τρεις γενναίους λύκους. Βρεθήκαμε έτσι  στις εξετάσεις της Ακαδημίας Χορού Μπολσόι , αλλά και στο Εθνικό Πάρκο Γέλλοουστοουν των ΗΠΑ αναζητώντας τα ίχνη τω ηρώων μας.

Μέσα από το βιβλίο της Κάθριν Ράντελ  «Λύκοι στο Χιόνι» μιλήσαμε για  οικοσυστήματα αλλά και για επαναστάσεις , για τη δύναμη της αγάπης αλλά και τους ανθρώπους με τις παγωμένες καρδιές , για το μπαλέτο αλλά και το τραγούδι της εξέγερσης.

Σιγουρευτήκαμε πως στα βιβλία  κρύβεται όση χρυσόσκονη χρειαζόμαστε για να ζήσουμε  και πως τα παιδιά είναι τα πιο δυνατά κι ανθεκτικά πλάσματα του κόσμου. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας και την ευχή να μη χρειαστεί να δοκιμαστεί φέτος η απίστευτη αντοχή κανενός παιδιού!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με το βιβλίο «Λύκοι στο Χιόνι» άνοιξε η νέα χρονιά των «Μαγικών Αναγνωστών»

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ