ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία και σε «ζεστή» ατμόσφαιρα η κοπή της πίτας του ΣΥ.ΓΕΝ.ΙΑ.Ρ

0

Για μία ακόμα χρονιά, με μεγάλη συμμετοχή των ιατρών πραγματοποιήθηκε σε μια ανοιχτή εκδήλωση η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Σύλλογου Γενικών-Οικογενειακών Ιατρών των Περιφερειακών Ιατρείων και Κέντρων Υγείας (Ανωγείων, Περάματος, Αγίας Φωτεινής, Σπηλίου) του νομού Ρεθύμνου.

Ο Πρόεδρος του "ΣΥΓΕΝΙΑΡ", κ. Κων/νος Χλιβερος ευχήθηκε σε όλους το 2024 να είναι ένα ειρηνικό έτος δημιουργίας, αισιοδοξίας και προοπτικής, με καλή σωματική και ψυχική υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική ευημερία!

Η εκδήλωση ξεκίνησε παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου, με την Αντιπροέδρο κα Μ. Αντωνοπούλου, την Γραμματέα κα Χ. Δασκαλάκη καθώς και τον Ταμία κ. Τ. Σονέα να έχουν διαθέσει από τον λιγοστό πλέον ελεύθερο χρόνο τους και κυρίως από τον καλύτερο εαυτό τους για την οργανωτική επιτυχία της άκρως ξεχωριστής αυτής εκδήλωσης που συμπεριελάμβανε μεγάλες εκπλήξεις που κέρδισαν το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Ο Πρόεδρος κ. Κων/νος Χλιβερος έκοψε την πίτα, αφού προηγουμένως ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Ιδιαίτερα,  ευχαρίστησε τους συναδέλφους του Γενικούς/Οικογενειακούς Ιατρούς και μέλη του "ΣΥΓΕΝΙΑΡ" -την «κινητήρια μηχανή» της δημόσιας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του νομού- για τη μέχρι σήμερα προσφορά τους, το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και ευσυνειδησίας τους (αποτυπώθηκαν ανεξίτηλα κατά τη διάρκεια της πρόσφατης πανδημίας και της πρωτόγνωρη υγειονομικής κρίσης που τους έφερε στην “πρώτη γραμμή”, σήκωνοντας τις πλάτες τους μεγάλο βάρος στήριξης της τοπικής κοινωνίας), αλλά και για την επιμονή και υπομονή τους στη συλλογική αντιμετώπιση των προκλήσεων τόσο κατά το παρελθόν, όσο και του παρόντος και του μέλλοντος.

Όπως ανέφερε στο χαιρετισμό του: «...η σημερινή εκδήλωση σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας πιο αισιόδοξης περιόδου για όλους μας ...όλοι γνωριζόμαστε πια μεταξύ μας και εργαζόμαστε από κοινού υπό αντίξοες συνθήκες έτσι ώστε να στηρίξουμε σε στέρεες βάσεις την προσπάθειά μας για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών υγείας και εξυπηρέτηση των πολιτών και ασθενών μας, τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας μας, την υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει ως Λειτουργοί της Υγείας ...στην επιστημονική γνώση μας, στις ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης, στη συλλογική μας αντίληψη και συνείδηση βασιζόμαστε για να πετύχουμε από κοινού ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας», κατέληξε μεταξύ άλλων.

Τυχερή της εκδήλωσης ήταν το μέλος του "ΣΥΓΕΝΙΑΡ", Γενική/Οικογενειακή Ιατρός και Συντονίστρια-Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Περάματος, κα Δέσποινα Παπαδάκη, της οποίας δια του συζύγου της έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας, κερδίζοντας και το δώρο που το συνόδευε. Ευχές δόθηκαν στην τυχερή για υγεία, ευλογία, αγάπη σε αυτήν και την οικογένεια της με την τύχη να την ακολουθεί όλο τον χρόνο!

Τις ευχαριστίες του, επίσης, εξέφρασε ο Πρόεδρος κ. Κων/νος Χλιβερος και σε όλους όσους προσέφεραν τις ευγενικές χορηγίες τους για να πραγματοποιηθεί και η φετινή εκδήλωση, μεταξύ αυτών η πλούσια και γευστικότατη βασιλόπιτα που προσεφέρθει δωρεάν.

Η κοπή της Βασιλόπιτας έδωσε την ευκαιρία στα μέλη και στους καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση να βρεθούν σε μια εξαιρετικά ζεστή και συναδελφική ατμόσφαιρα που μόνο θετική ενέργεια και όμορφες στιγμές χάρισε σε όλους (...οι συμμετέχοντες θα την θυμούνται για πολύ καιρό!). Να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους, να χαρούν όλοι μαζί και να ανταλλάξουν χαμόγελα και εγκάρδιες ευχές για μια νέα εποικοδομητική χρονιά, συνοδευόμενες από «δύναμη και πίστη» για τη συνέχιση των κοινών στόχων και οραμάτων!

Τέλος, προτάθηκε για την επόμενη χρονιά -συνθηκών και συγκυριών επιτρέποντος- η κοπή της πίτας των Γενικών/Οικογενειακών Ιατρών των δημοσίων δομών ΠΦΥ του νομού μας να γίνει στην αλλαγή του χρόνου ως ρεβεγιόν!

Χρόνια μας πολλά! Χρόνια ευτυχισμένα και φυσικά αγαπημένα σε όλους τους Ρεθεμνιώτες!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ