ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσιακή η εμφάνιση της Εύας Πολιτάκη στο πρώτο της live

0

Με θαυμασμό μιλούν όσοι παρακολούθησαν την ταλαντούχα Ρεθεμνιώτισσα Εύα Πολιτάκη στο πρώτο της live την Πέμπτη 11/05 στο CASA DE MUSIKA στην Αθήνα. Η ξεχωριστή Εύα Πολιτάκη εγγονή της εξαίρετης δημοσιογράφου Εύας Λαδιά κέρδισε το θαυμασμό όλων και εντυπωσίασε, όχι μόνο γιατί τα κατάφερε κάνοντας περήφανους τους Ρεθεμνιώτες, αλλά και γιατί άνοιξε τα φτερά της και ξεκίνησε το όμορφο και δύσκολο ταξίδι της μουσικής σε πανελλήνιο επίπεδο.

Ενθουσιασμένος ο πρώτος της δάσκαλός της μουσικής, Αντώνης Μαυράκης, σημειώνει μεταξύ άλλων: «Είχα το μεγάλο προνόμιο να παρακολουθώ την εξέλιξη της Εύας μέσα από το ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΡΠΟ που ευτύχησα να τον πλαισιώνει από τα νηπιακά της ακόμα βήματα. Αυτό που με κέρδιζε στην ταλαντούχα μαθήτριά μου ήταν η απλότητα και η αίσθηση που μας δημιουργούσε για την πράγματική της αγάπη για τη μουσική και το χορωδιακό τραγούδι. Πήρα σαν δάσκαλος πολλές ηθικές ανταμοιβές από την πορεία της Εύας. Επιτρέψτε μου να θεωρήσω και σαν προσωπική επιτυχία ενός ταπεινού λειτουργού μουσικής παιδείας τόσο τη βράβευσή της παλιά σε παγκρήτιο διαγωνισμό όσο και την παρούσα εξέλιξή της σε κάθε της προσπάθεια που επιτελεί στην Αθήνα».

Και στη συνέχεια προσθέτει: «…διαπιστώνω ότι η Εύα Πολιτάκη δεν παύει να είναι η ανήσυχη μαθήτριά μου στις καλλιτεχνικές αναζητήσεις της, η ταγμένη στο ποιοτικό άκουσμα με κάθε κόστος προσωπικής προβολής η αφοσιωμένη θεραπαινίδα της μουσικής έκφρασης. Σφραγίζει με προσωπικό μόχθο κάθε της δημιουργία, έτσι που κανένας δεν μπορεί να οικειοποιηθεί τον θρίαμβό της Είναι η Εύα της σκληρής δουλειάς, της επίμονης άσκησης και διαρκούς μάθησης, που πολλές φορές σε δοκιμάζει με την αμείλικτη ειλικρίνειά της αλλά επιβάλλει έτσι το σεβασμό αντιστρόφως ανάλογο με τη νεαρή της ηλικία. Μπράβο Εύα που συνεχίζεις να δικαιώνεις καθένα μας που σε πίστεψε. Συνέχισε με την ίδια αυταπάρνηση και θυσία στο δύσκολο δρόμο που επέλεξες να ακολουθήσεις βασισμένη αποκλειστικά στις δυνάμεις σου. Και η επιτυχία δεν θα σταματήσει να σου χαμογελά».

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ