ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκδήλωση τιμής για τη μητέρα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγγελιανών

0

Τιμήσαμε τη "Μητρικότητα"

ΚΗΦΗ - Πολιτιστικός Σύλλογος - Δημοτικά & Νηπιαγωγεία  Περάματος & Αγγελιανών


Η εκδήλωση για τη Μάνα που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγγελιανών είχε απ' όλα.

Θεατρικό δρώμενο από το Νηπιαγωγείο Αγγελιανών,όπου οι λιλιπούτειοι ηθοποιοί με ένα θαυμάσιο χορευτικό κρατώντας πικέτεςομορφοστολισμένες μας είπαν τα πιο γλυκά λογάκια για τις μανούλες τους !!!

Ομιλία απο την κ. Maria Padouva για τη θέση της γυναίκας ιστορικά απο αρχαιοτάτων χρόνων... για τη "Μητρικοτητα" και πως οραματίζεται... "έναν κόσμο ζεστό και αποτελεσματικό...να σαν το ΚΗΦΗ μας" !!!

Μετά τραγούδησαν οι ηλικιωμένοι μας!!

Στη συνέχεια απολαύσαμε για μια ακόμα φορά το ντοκιμαντέρ της Elvina Botonaki η " ευχή της Μάνας " όπου η συγκίνηση και η συναισθηματική φόρτιση ήταν διάχυτη!

Η βραδιά έκλεισε όμορφα με μουσική, λύρα- τραγούδι από τον Antonis Leontidis και λαούτο Bernardo Isola που μας έπαιξαν τραγούδια για την Μάνα!

  Στη συνέχεια ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγγελιανών προσέφερε κέρασμα στους παρευρισκόμενους, & ένα λουλούδι στις μανούλες που παραβρέθηκαν κοντά μας!!!

Επίσης πραγματοποιήθηκε παράλληλη Δράση ζωγραφικής που πήραν μέρος Δημοτικά Νηπιαγωγεία Περάματος & Αγγελιανών Δ.Μυλοποτάμου όπου μια επιτροπή αποτελούμενη από 2 νηπιαγωγούς 1 δασκάλα 1 δάσκαλο και μια καθηγήτρια, επέλεξε ισάριθμες ζωγραφιές, και δώσαμε στα παιδιά που τις έκαναν, δώρο ένα σετ "κασκόλ-σκουφάκι-γαντια" που τα έχουν πλέξει οι ηλικιωμένες μας!!!

Ευχαριστώ πολύ τις συναδέλφισσες μου Anna Agkouridaki
Maria Geraki
Viky Sxoinaki που αν και εκτός υπηρεσίας, αυτές ήταν εκεί, και φρόντισαν για όλα με ενσυναίσθηση και υπευθυνότητα αλλά κυρίως με πολύ Αγάπη!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους που προανέφερα γιατί συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της όμορφης αυτής εκδήλωσης.

Τιμήσαμε τις Μανάδες μας, τις κόρες, μας τις αδελφές, μας τις φίλες μας!

 Τιμήσαμε τη "Μητρικότητα", που έχει να κάνει με το ωραίο το μεγάλο την φροντίδα την έγνοια, & ευχηθήκαμε να περάσει ως έννοια αλλά και ως πράξη στην Κοινωνική Πραγματικότητα και τις Κοινωνικές Σχέσεις !!!

Τότε μόνο θα έχουν υπόσταση όσα η Μάνα οραματίζεται για τα παιδιά της!!!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ