ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η θεατρική εκπαίδευση συνεχίζεται στον «Θεατρικό Περίπλου»

0

Ολοκληρώθηκε ένας πλούσιος μήνας γνωριμίας - Ξεκινάνε τα μαθήματα του  «Σχολείου Θεάτρου»

   Το «Σχολείο Θεάτρου» του «Θεατρικού Περίπλου» και η διευθύντρια - υπεύθυνη του προγράμματος Μαρία Καντιφέ, υποδέχτηκαν τα καινούρια μέλη, μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα του «Μήνα Γνωριμίας», το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις αρχές του Οκτωβρίου έως και την προηγούμενη εβδομάδα. Οι νέοι μαθητές γνώρισαν κάποιους από τους καθηγητές, τους εκπαιδευόμενους των άλλων ετών και παρακολούθησαν μια ποικιλία μαθημάτων, με σκοπό να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με το σύστημα και τη μέθοδο του «Σχολείου Θεάτρου». Ανάμεσα σε άλλα επισκέφτηκαν την έκθεση θεατρικής μακέτας στο Σπίτι του Πολιτισμού, παρακολούθησαν μαθήματα Σκηνικής Αντίληψης, Αυτοσχεδιασμού και βασικών αρχών της Υποκριτικής με τη Μαρία Καντιφέ. Σωματικής Έκφρασης και Εμψύχωσης Αντικειμένου με τον Θωμά Καντιφέ. Χορού με την Ανδρομάχη Βαρσάμη.

   Με την ολοκλήρωση του μήνα αυτού ξεκινάει κανονικά το πρόγραμμα σπουδών με το «Σχολείο» να υποδέχεται τους μαθητές του Α’ Έτους, έτοιμο για μια καινούρια δημιουργική χρονιά.

   Είναι πολύ σημαντικό να τονιστεί η ολοκληρωμένη θεατρική εκπαίδευση που παρέχεται μέσα από τον κύκλο μαθημάτων. Στόχος του «Σχολείου Θεάτρου» είναι να δώσει πρόσβαση σε πλήρη θεατρική παιδεία στους ανθρώπους που ζουν εκτός πρωτεύουσας. Το πρόγραμμα έχει δημιουργήσει η ηθοποιός και δασκάλα υποκριτικής Μαρία Καντιφέ, η οποία έχει εμπειρία χρόνων στις μεγαλύτερες σκηνές της Αθήνας και ως ηθοποιός αλλά και ως σύμβουλος υποκριτικής - δημιουργίας ρόλου.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα www.theatrikosperiplous.gr.

Εάν κάποιος επιθυμεί να εγγραφεί χωρίς να έχει παρακολουθήσει τον μήνα γνωριμίας μπορεί να στείλει mail στο [email protected] με το αίτημά του και η γραμματεία θα επικοινωνήσει μαζί του.

Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε την ομάδα στα Social Media:

Facebook: @theatrikosperiplous και @sxoleiotheatrou /  Instagram: @th.periplous

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ