ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ρέθυμνο: Δύο εκδηλώσεις από τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Ατόμων με αυτισμό

0

Ο Σύλλογος γονέων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου έχει να  προτείνει για την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο 2 ενδιαφέρουσες  εκδηλώσεις

  • ΤΣΙΡΚΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – Μεγάλες κινήσεις από μικρούς ανθρώπους.

Την Κυριακή 2 Οκτώβρη, στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη στις 17.00 μ.μ. η ομάδα του Τσίρκο  CAMINO  θα προσφέρουν δωρεάν στα άτομα με αναπηρία του Ρεθύμνου μια μοναδική παράσταση με ξυλοπόδαρους, ακροβατικά εκπαιδευτικά παιχνίδια και happenings. εντελώς δωρεάν. 

Με αφορμή την επικοινωνία με το Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και μια ευγενική χορηγία, ο Μάρκος Καραμήτρος η παρέα του θα είναι μαζι μας.

Όλη η παρουσίαση θα είναι δωρεάν για όλους παιδιά και ενήλικες. Θα γίνει την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 5 με 8  το απόγευμα στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη. 

Ένα φαντασμαγορικό show με ακροβάτες, ξυλοπόδαρους και χορό θα διασκεδάσει τους θεατές μικρούς και μεγάλους. Ο Δήμος Ρεθύμνου προσφέρει την Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη και ο Σύλλογος γονέων ατόμων με αυτισμό τη φιλοξενία.

 Όλη η παράσταση είναι δωρεάν.

  • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: «ΟΙ 12 ΑΘΛΟΙ ΕΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗ»  της Δήμητρας Μαραγκουδάκη

Η δημιουργική συγγραφέας και ειδική παιδαγωγός Δήμητρα Μαραγκουδάκη στο καφέ του Δημοτικού Κήπου Ρεθύμνου έχει μια παρουσίαση του βιβλίου της στις 18.30 μμ.

Η εκδήλωση θα γίνει την  Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, στις 6:30 το απόγευμα, στο καφέ Le Jardin, στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου.

Θα μιλήσουν για το βιβλίο:

Μαρία Πετράκη, ειδική παιδαγωγός Msc Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας, ΚΕΔΑΣΥ Ρεθύμνου

Ζωή Δαμοπούλου, ειδική παιδαγωγός, συγγραφέας

& η συγγραφέας του βιβλίου Δήμητρα Μαραγκουδάκη

Χαιρετίζει ο Χρήστος Τσαντής, υπεύθυνος των Εκδόσεων Ραδάμανθυς

Αφήγηση: Άννα Βερυκάκη, νηπιαγωγός

Τραγούδι: Γεράσιμος Βερυκάκης, φιλόλογος, μουσικός

Η εκδήλωση έχει τη στήριξη του Συλλόγου γονέων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου και θα προλογίσει η Πρόεδρος Ειρήνη Κλάδου

Σας περιμένουμε και στις δύο εκδηλώσεις της Κυριακής!!!!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ