ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Σταύρος Σταματίου στα Μαθήματα Φωτογραφίας Ρεθύμνου

0

Την παρουσίαση της δουλειάς του θα κάνει ο Σταύρου Σταματίου στα Μαθήματα Φωτογραφίας Ρεθύμνου την Παρασκευή 19/8/22 στις 20:00 στην Τσαγρή 1.

Το βιογραφικό του καλλιτέχνη είναι:

Ο Σταύρος Σταματίου γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1965. Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ηρακλείου και από το 1988 εργάζεται ως δάσκαλος στη δημόσια εκπαίδευση. Τα τελευταία χρόνια ζει στο Δήμο Θερμαϊκού. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωτογραφίας με τον Τάσο Σχίζα και σεμινάρια καλλιτεχνικής φωτογραφίας με τους Πλάτωνα Ριβέλλη, Στράτο Καλαφάτη, Πάρι Πετρίδη και Ηρακλή Παπαϊωάννου. Συμμετείχε σε εργαστήρια με τους φωτογράφους Εύα Βουτσάκη, Νίκο Οικονομόπουλο, Michael Ackerman, Αχιλλέα Νάσιο, Jason Eskenazi και Ηλία Γεωργιάδη και portfolio reviews με τους Χάρη Κακαρούχα και Jacob Aue Sobol. Η φωτογραφική του δουλειά έχει εκτεθεί σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις και φεστιβάλ φωτογραφίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει δημοσιευτεί σε ελληνικά και ξένα περιοδικά - έντυπα και online - και ιστοσελίδες φωτογραφίας.
Τον Δεκέμβρη του 2021 εκδόθηκε από τον ιταλικό οίκο "Eyeshot" μία μονογραφία με τίτλο "Street as a mirror" , που περιέχει εικόνες επιλεγμένες από το σύνολο της δουλειάς του με έμφαση στη φωτογραφία δρόμου.

Το site του είναι :  www.stavrosstam.weebly.com

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ