ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο 1ο ΓΕΛ Ρεθύμνου

0

Μία χαρούμενη και συγκινητική αποχαιρετιστήρια εκδήλωση αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 στον αύλειο χώρο του σχολείου.

Σε ένα κλίμα γιορτής ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Ρεθύμνου σε συνεργασία με τη Διευθύντρια,  κα Μυρωνάκη και τον Σύλλογο Διδασκόντων και τα μέλη του 15μελούς συμβουλίου συνεχάρησαν τους απόφοιτους μαθητές και μαθήτριες για την ολοκλήρωση της σχολικής τους πορείας, για όσα πέτυχαν και κατάφεραν μέχρι σήμερα και τους ευχήθηκαν η συνέχεια της ζωής τους να είναι γεμάτη με υγεία, θέληση και δημιουργικότητα.

Η Διευθύντρια του σχολείου στόλισε μ΄ ένα στεφάνι ελιάς τα όνειρά τους, ένα τιμητικό σύμβολο, ένας έπαινος για τις απόφοιτες και τους απόφοιτους  του λυκείου. Το κουδούνι εκείνο το απόγευμα χτύπησε για τελευταία φορά… Μελωδίες και τραγούδια ακούστηκαν στην αυλή του σχολείου κι ο ουρανός γέμισε από πυροτεχνήματα. Μία ανάμνηση γλυκιά που θα συνοδεύει για πάντα τις καρδιές τους…

«Το σχολείο θα είναι στο πλευρό σας ως αρωγός και συμπαραστάτης για όσα χρειαστείτε. Γιατί το τέλος κάθε κύκλου είναι πάντα η αρχή ενός νέου κύκλου…»

Το ίδιο βράδυ το σχολείο τίμησε όπως αρμόζει τις τρεις καθηγήτριες του 1ου ΓΕΛ, την κα Παπαδάκη, την κα Μανούσακα και την κα Τουτουντζιδάκη. Η σχολική κοινότητα  τις αποχαιρέτησε με συγκίνηση αφού ως συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί άφησαν πίσω τους την εκπαίδευση,  κλείνοντας έτσι ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του σχολείου.

Ακολούθησε η δεξίωση (μπουφές) προς τιμή των απόφοιτων και δόθηκαν αναμνηστικά δώρα – άλμπουμ από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Ευχαριστούμε τη Διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Ρεθύμνου, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς που συντέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια: το Ζαχαροπλαστείο Κανακάκης, τον Περνιεντάκη Στέλιο – Οπωροπωλείο, τον Χριστοφοράκη Αντώνη και τον Γιώργο Κατάκη – φωτογράφοι και τον Νικόλαο Κουλεντάκη -Aνθοπωλείο «Έβενος».                                                                                             Facebook: https://www.facebook.com/syllogosgon.1lykeioreth/

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ