ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ρέθυμνο: Εκδήλωση του Σχολικού Μουσείου αφιερωμένη στην προσφορά του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου

0

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες για την καθιερωμένη θερινή εσπερίδα που διοργανώνει το Σχολικό Μουσείο του Δήμου Ρεθύμνης. Η φετινή εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στην προσφορά του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Ρεθύμνου, θα πραγματοποιηθεί τη Tετάρτη 18 Αυγούστου και ώρα 19.30μμ. στον αύλειο χώρο του Μουσείου, στη δροσόλουστη Αμνάτο.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι η Ευρυδίκη Κούνουπα, διευθύντρια του Λυκείου, η Αιμιλία Μιχελιδάκη, μαθήτριά του, η Βάλια Παπαδάκη-Μακρή, καθηγήτρια, η Βάλια Ρομπογιαννάκη, καθηγήτρια, και εκ μέρους του Σχολικού Μουσείου ο Επιμελητής του Χάρης Στρατιδάκης. Συντονίστρια θα είναι η Γραμματέας του Εφορευτικού Συμβουλίου του Μουσείου, Δέσποινα Μαυράκη, δασκάλα. Τη βραδιά θα στολίσει μουσικά η Ελένη Κυδωνάκη, μαθήτρια του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Ρεθύμνου.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα τιμηθούν δύο από τους βασικούς συντελεστές του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Ρεθύμνου, ο πρωτεργάτης του –απών δυστυχώς σήμερα- Κώστας Τουρνάκης και η επί σειρά ετών υποδιευθύντρια και διευθύντριά του, Ευρυδίκη Κούνουπα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων. Όπως και οι προηγούμενες, θα διακρίνεται από τη συντομία των ομιλητών της, οι πλήρεις εισηγήσεις των οποίων θα περιληφθούν σε σχετικό βιβλίο, που θα διασώσει ψήγματα από τη ζωή και την προσφορά του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Ρεθύμνης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ