ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο «Δασκαλογιάννης» έρχεται από τον Θεατρικό Περίπλου

0

Έπειτα από το πολύμηνο διάστημα καραντίνας που κράτησε κλειστά τα θέατρα, ο Θεατρικός Περίπλους επιστρέφει - μετά από το επιτυχημένο ανέβασμα του «Κατσούρμπου» -  τιμώντας τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, παρουσιάζοντας το καλοκαίρι στην Κρήτη την παράσταση: «ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ», η οποία είναι βασισμένη στο λαϊκό έπος που γράφτηκε προς τιμήν του Κρητικού Επαναστάτη!

Ο ηθοποιός Δημήτρης Καραβιώτης, γνωστός από τους ρόλους του σε επιτυχημένες αθηναϊκές παραγωγές, μετά από τις τελευταίες συμμετοχές του στο «Τρίτο Στεφάνι» που ανέβηκε στο θέατρο ΠΑΛΛΑΣ τον περασμένο χειμώνα καθώς και στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» συνεργάζεται με τον Θεατρικό Περίπλου και μεταμορφώνεται επί σκηνής στον γνωστό Κρητικό Επαναστάτη, του οποίου την ζωή και το μαρτυρικό τέλος σκηνοθετούν η Μαρία Καντιφέ και ο Θωμάς Καντιφές. Τη μουσική της παράστασης υπογράφει ο Θανάσης Παπαθανασίου.

Ρέθυμνο

Πέμπτη 24 & Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Θέατρο «Ερωφίλη» (Φορτέτζα Ρεθύμνου)

Πληροφορίες: 6945458516

www.theatrikosperiplous.gr

Παρά τις δύσκολες συνθήκες αλλά και την αβεβαιότητα της πανδημίας, ο Θεατρικός Περίπλους, πάντα δίπλα στο θεατρόφιλο κοινό του, τηρώντας όλα τα μέτρα για την προστασία τόσο των θεατών του, όσο και του προσωπικού του, βρίσκεται ξανά κοντά σας για ένα χαρούμενο, δημιουργικό και άκρως… θεατρικό καλοκαίρι!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ