ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Έλλη Στάη: «Άλλαξα 3-4 ψυχοθεραπευτές, δεν βρήκα κάποιον να μου επιβληθεί, είμαι δύσκολος άνθρωπος»

0

"Πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη σύνδεση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Εάν αυτή η σύνδεση δεν υπάρχει, δεν ανοίγεται ο θεραπευόμενος".

Για την εμπειρία της με την ψυχοθεραπεία μίλησε η Έλλη Στάη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή δημοσιογράφος και anchorwoman παραδέχεται πως έχει αλλάξει αρκετούς ψυχοθεραπευτές, αφού κανένας δεν κατάφερε να της επιβληθεί, φτάνοντας στο σημείο να… αυτοψυχοθεραπεύεται.

«Προσπάθησα να κάνω κι εγώ ψυχοθεραπεία αλλά κατέληξα να αυτοψυχοθεραπεύομαι. Τώρα, γιατί κατέληξα εκεί; Γιατί η σχέση ψυχοθεραπευτή και ψυχοθεραπευόμενου είναι πάρα πολύ δύσκολη», ανέφερε αρχικά η Έλλη Στάη σε σχετικό βίντεο.

«Πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη σύνδεση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Εάν αυτή η σύνδεση δεν υπάρχει, δεν ανοίγεται ο θεραπευόμενος», τονίζει η δημοσιογράφος.

«Αυτό λοιπόν για μένα ήταν πάρα πολύ δύσκολο, γιατί είμαι κι εγώ δύσκολος άνθρωπος. Το «έπαιξα» ψυχοθεραπευτής στη δουλειά μου, γιατί για να κάνεις συνεντεύξεις και συζητήσεις και να κάνεις τον άλλο να χαλαρώσει, πρέπει να τον… ανοίξεις», παραδέχεται η Έλλη Στάη αμέσως μετά.

«Επειδή λοιπόν εγώ το είχα αυτό, δεν βρήκα ποτέ κάποιον. Έκανα 3-4 προσπάθειες, δεν βρήκα όμως κάποιον που να μου επιβληθεί σε κάτι τέτοιο, οπότε… αυτοψυχοθεραπευόμουν», κατέληξε στο μήνυμά της η Έλλη Στάη.

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «Είναι γεγονός αυτό που λέει. Αν δεν υπάρξει η σύνδεση, δεν ανοίγεσαι και οφείλει και ο ψυχοθεραπευτής να σου πει ότι δεν ταιριάζετε και ότι ίσως πρέπει να βρεις κάποιον άλλον».

«Πάντως η Έλλη Στάη έχει φτάσει στη ζωή της εκεί που ήθελε να φτάσει», είπε κλείνοντας το θέμα η οικοδέσποινα του Happy Day.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ