ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ναταλία Γερμανού για Γιώργο Λιάγκα: «Έχει ένα «παρελθόν» για το οποίο τον είχαμε σταυρώσει, νιώθω το παράπονό του»

0

Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού έκανε δηλώσεις στο Χαμογέλα και πάλι και στην Νόρα Καούρη και μίλησε για την τηλεοπτική πραγματικότητα, τον Γιώργο Λιάγκα και τον Κώστα Τσουρό.

«Είναι ένας άνθρωπος ειλικρινής κι ευθύς. Ο Γιώργος επειδή έχει -εντός πολλών εισαγωγικών θα το βάλω- «παρελθόν» που κουβαλά κάποια πράγματα και για τα οποία τον είχαμε σταυρώσει όλοι, αισθάνομαι το παράπονό του πολλές φορές που λέει εντάξει ρε παιδιά φτάνει και μονίμως για ό,τι γίνει σας φταίω εγώ» είπε η Ναταλία Γερμανού για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Το Κώστα Τσουρό τον θεωρώ τηλεοπτικό μου συνοδοιπόρο καταρχάς γιατί είναι σαν να περπατάμε σε παράλληλες γραμμές. Τον θεωρώ φίλο μου, δημοσιογράφο και παρουσιαστή πια που εκτιμώ κι αγαπώ. Τα 30 χρόνια που εργάζομαι στην τηλεόραση έχω μάθει ότι δεν υπάρχει ποτέ κάτι το οποίο θα πούμε και θα ισχύει. Αυτό το σοφό είπα ξείπα που είπε η Ρούλα Κορομηλά. Αυτό πρέπει να είναι το μότο όλων μας. Δεν γίνεται παιδιά, είναι δουλειά» συμπλήρωσε η Ναταλια Γερμανού για τον Κώστα Τσουρό και για το γεγονός ότι φέτος είναι απέναντί της.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ