ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου εξομολογείται: «Όταν έπινα, ήταν όλα τέλεια»

0

"Η πιο δύσκολη σχέση που έπρεπε να αποδεχτώ ήταν με τον πατέρα μου. Δεν ήμουν σχεδόν καθόλου δεμένη μαζί του", εξομολογείται η κόρη του γνωστού δικηγόρου.

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok. Μιλώντας ανοιχτά για την προβληματική σχέση που είχε με τον πατέρα της, όταν ήταν μικρότερη, περιγράφει τη δυσκολία με την οποία διαχειρίστηκε το θέμα, τονίζοντας την περιπέτειά της με τις ουσίες και το αλκοόλ.

«Με μεγαλώσανε δύο έντονες προσωπικότητες, η μάνα μου και ο πατέρας μου. Η πιο δύσκολη σχέση που έπρεπε να αποδεχτώ ήταν με τον πατέρα μου, γιατί δεν ήμουν τόσο δεμένη όσο ήμουν με τη μάνα μου. Βασικά δεν ήμουν – σχεδόν καθόλου – δεμένη μαζί του», αναφέρει αρχικά στο βίντεό της η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

«Έλειπε πολλές ώρες στο γραφείο, δεν τον έβλεπα σχεδόν ποτέ. Μετά είχα την εφηβεία, είχε την τρέλα μου, πιεζόμουν πάρα πολύ με το στυλ ανθρώπων που υπήρχε γύρω του, όλες αυτές οι δεξιώσεις, τα πάρτι τα ψεύτικα και όλος αυτός ο ψεύτικος κόσμος», συνεχίζει αμέσως μετά.

«Όταν έπινα, ήταν όλα τέλεια, γιατί περνούσα τέλεια, γιατί από εκεί που δεν ήθελα να τους βλέπω, δεν με γεμίζανε και ένιωθα πάρα πολύ άβολα, με όλους αυτούς και σε όλους αυτούς τους χώρους. Έπινες το αλκοόλ, έπινες τα ναρκωτικά και ήσουν μια χαρά», εξομολογείται η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και οι περιγραφές της σοκάρουν.

«Την επόμενη ημέρα ένιωσα τρισχειρότερα. Όλη αυτή η τοξικότητα των ουσιών, η τοξικότητα των ανθρώπων που συναναστρεφόμουν. Για να αποδεχτώ την σχέση με τον πατέρα μού πήρε πάρα πολύ καιρό και μην σας πω ότι ακόμα και σήμερα δυσκολεύομαι αλλά είναι πολύ καλύτερα απ’ ότι ήμουν τα προηγούμενα χρόνια», παραδέχεται σε άλλο σημείο.

«Είναι πολύ σημαντικό, όπου και να γεννιόμαστε, σε όποιο οικογενειακό σύνολο να γεννιόμαστε…  εμένα με πήρε πάρα πολύ καιρό να αγαπήσω και να αποδεχτώ τον πατέρα μου για να αποδεχτώ πολλά πράγματα που δεν μου ταίριαζαν. Μου πήρε πάρα πολύ καιρό και ακόμα πολλές φορές ζορίζομαι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπάω και δεν τον νοιάζομαι», καταλήγει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μέσα από το Tik Tok.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ