ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ελένη Πετρουλάκη: «Στην επιλόχειο κατάθλιψη πρέπει να σταθείς δυνατός»

0

«Είναι κάτι που το βιώνουν πολλές γυναίκες», λέει η Ελένη Πετρουλάκη.

Η Ελένη Πετρουλάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο, όπου μίλησε για τις δύσκολες περιόδους της ζωής της, για τη μητρότητα και τις κόρες της.

«Σαν μαμά την μία είμαι ήρεμη και την άλλη φορά θα νευριάσω. Οι κόρες μου δεν λένε τα προσωπικά τους στον πάτερα τους. Όταν έφυγε η κόρη μου για σπουδές, ήταν μεγάλος ο πόνος του αποχωρισμού. Ένιωσα ότι μου ξεριζώνουν ένα κομμάτι από την καρδία μου. Έχω μία εφαρμογή που μπορώ να την εντοπίζω. Ένας πάτερ μού είπε να αφήσω στα χέρια του Θεού τα παιδιά μου και έτσι θα είμαι ήρεμη», είπε αρχικά η Ελένη Πετρουλάκη.

Η Ελένη Πετρουλάκη είπε στη συνέχεια: «Δεν αναπολώ την περίοδο που βρισκόμουν στην τηλεόραση. Έχω δεχθεί προτάσεις για να είμαι στην τηλεόραση. Δεν θα πήγαινα survivor, στο παιχνίδι πάνε νέα άτομα για να κάνουν καριέρα».

Ερωτώμενη για το αυτοανοσο που πέρασε, η Ελένη Πετρουλάκη ανέφερε: «Στην επιλόχειο κατάθλιψη πρέπει να σταθείς δυνατός. Είναι κάτι που το βιώνουν πολλές γυναίκες».

Για το πέρασμα του χρόνου, η Ελένη Πετρουλάκη είπε: «Έχω αγωνία για το πέρασμα του χρόνου. Θέλω να μεγαλώσω όμορφα, να έχω ενέργεια. Κάνω τις θεραπείες που χρειάζονται. Δεν είμαι κατά των αισθητικών επεμβάσεων, αρκεί να υπάρχει σοβαρός λόγος. Δεν μπορώ τις υπερβολές.

Η εμμηνόπαυση είναι κάτι φυσιολογικό που συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες. Στην αρχή ήταν σοκ για έμενα και να ήθελα και άλλα παιδιά δεν θα μπορούσα. Οι εξωσωματικές είναι ψυχοφθόρες. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το κομμάτι αυτό παρά μονό όσοι το έχουν βιώσει».

Κλείνοντας, η Ελένη Πετρουλάκη είπε: «Εδώ και 7-8 χρόνια το κομμάτι της άσκησης έχει εξελιχθεί. Έχω δημιουργήσει μια ομάδα από γιατρούς, διατροφολόγους και καθηγητές φυσικές αγωγής. Κάποιος που έρχεται σε εμάς θα του πάρουμε τις ιατρικές εξετάσεις, το ιστορικό του, θα κάνουμε εργομετρικό τεστ, για να έχουμε πλήρη εικόνα για την φυσική του κατάσταση και μετά θα βγάλουμε το πρόγραμμα. Το θέμα δεν είναι απλά να πάμε σε ένα γυμναστήριο και να κάνουμε ένα πρόγραμμα ή να ακολουθήσουμε ένα πλάνο διατροφής. Όλα αυτά πρέπει να συνάδουν και να είναι βάση των δικών μας αναγκών».

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ