ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Πέτρος Μπουσουλόπουλος: «Απομακρύνθηκα γιατί είδα την ασχήμια γύρω μου να φουντώνει»

0

"Τρόμαξα για την ηλιθιότητα που επικρατεί γενικότερα και ειδικότερα" παραδέχεται ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος.

Μια σπάνια, πια, τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA. Έπειτα από μακρά απουσία από την μικρή μας οθόνη, ο ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην απόφαση να απομακρυνθεί τόσο από τον χώρο όσο και από την Αθήνα.

Ειδικότερα, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος εξομολογήθηκε πως «από ένα σημείο και μετά, από το 2015 και μετά, άρχισε η Αθήνα να με τρομάζει. Δηλαδή δούλευα, ερχόμουν στο κέντρο, έβλεπα ανθρώπους να κοιμούνται κάτω στα πεζοδρόμια και άρχιζα αυτό να το βάζω στο μυαλό μου σαν να είναι φυσιολογικό. Κάποια στιγμή λέω, «δεν μπορεί να είναι φυσιολογικό αυτό και εγώ να φέρομαι φυσιολογικά, να περνάω από δίπλα τους, να χαμογελάω». Θα μου πεις όμως, τι κάνεις; Φεύγεις; Κάπως μαζεύεις τις πληγές σου και κάνεις κάτι το οποίο μάλλον έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Ταξιδεύεις για να δεις και άλλα πράγματα; Ψάχνεις να βρεις να ηρεμήσεις; Ναι, έχεις τάσεις φυγής όταν γύρω σου η ασχήμια μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Εμένα με πιάνουν τάσεις φυγής».

Ποια είναι, αλήθεια, η πιο συνηθισμένη ερώτηση που δέχεται ο ηθοποιός από τους ανθρώπους στον δρόμο; «Νομίζω ότι οι περισσότεροι με ρωτάνε αν είναι ο Γιάννης Μπέζος έτσι όπως δείχνει, αν είναι αυστηρός». Όταν όμως δέχθηκε την συγκεκριμένη ερώτηση από την ρεπόρτερ, η πρώτη αντίδραση του Πέτρου Μποσουλόπουλου… δεν είχε λόγια. «Κοίταξε, είναι δεν είναι καλά κάνει αφού έτσι το θέλει».


«Απομακρύνθηκα γιατί είδα την ασχήμια γύρω μου να φουντώνει. Γι’ αυτό απομακρύνθηκα και έκανα άλλα πράγματα. Δηλαδή δεν είναι μόνο ότι άλλαξα πόλη, άλλαξα και δουλειά. Στη Ρόδο, που πήγα, έφτιαξα με μια κοπέλα που ήμουν τότε ένα μαγαζί για γάμους και βαπτίσεις» συμπλήρωσε, επίσης, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος στην κάμερα της νέα ψυχαγωγικής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού. «Τρόμαξα τότε για την ηλιθιότητα που επικρατεί γενικότερα και ειδικότερα».

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ