ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Βασίλης Μπισμπίκης: «Έχω έρωτα με την Κρήτη. Σκέφτομαι να ζήσω μόνιμα»

0

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στην εκπομπή Happy Day  για την αγάπη του για την Κρήτη και το πώς βιώνει την αναγνωρισιμότητα, μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά. Έχει να κάνει με την Κρήτη και ό,τι έχει να κάνει με την Κρήτη έχω έρωτα. Έχεις να κάνεις με φανταστικούς ηθοποιούς, όπως ο Δημήτρης Ήμελλος, η Μαρία Πρωτόπαππα, ο Στέλιος Μάινας και ο Ορφέας Αυγουστίδης. Νιώθεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Αυτό είναι μια ευλογία. Δεν το περίμενα, είχα αποφασίσει να μη κάνω τηλεοπτικά κάτι. Εν τέλει πείστηκα να συμμετέχω. Είχα τρακ και αγωνία πως θα ταιριάξω με τους ανθρώπους που είναι γύρω μου στον Σασμό. Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Δύσκολα μου αρέσω» ανέφερε ο ηθοποιός.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά. Έχει να κάνει με την Κρήτη και ό,τι έχει να κάνει με την Κρήτη έχω έρωτα. Έχεις να κάνεις με φανταστικούς ηθοποιούς, όπως ο Δημήτρης Ήμελλος, η Μαρία Πρωτόπαππα, ο Στέλιος Μάινας και ο Ορφέας Αυγουστίδης. Νιώθεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Αυτό είναι μια ευλογία. Δεν το περίμενα, είχα αποφασίσει να μη κάνω τηλεοπτικά κάτι. Εν τέλει πείστηκα να συμμετέχω. Είχα τρακ και αγωνία πως θα ταιριάξω με τους ανθρώπους που είναι γύρω μου στον Σασμό. Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Δύσκολα μου αρέσω» ανέφερε.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ