ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Απόστολος Γκλέτσος: «Ο Παπακαλιάτης δεν έπρεπε να παίξει στο Maestro, δεν ήταν του ίδιου επιπέδου με τους άλλους ηθοποιούς»

0

 Όταν μου ανακοίνωσαν ότι βγήκα δήμαρχος στη Στυλίδα, ήμουν στην εντατική μαζί με τον πατέρα μου", εξομολογείται ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλά στην κάμερα του Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη. Ο γνωστός ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά και με την τοπική αυτοδιοίκηση, σχολίασε την τηλεοπτική πραγματικότητα

«Παρακολουθώ τα πάντα στην τηλεόραση. Μου άρεσε ο Σασμός, το Maestro, ειδικά οι ηθοποιοί που έπαιξαν εκεί. Ο Τσορτέκης, το Μαράκι (Μαρία Καβογιάννη) έσκισε. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καλό θα ήταν να μην έπαιζε, δεν είναι ηθοποιός του ίδιου επιπέδου με τους υπόλοιπους. Εκεί «μπατάρει» το πράγμα», δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Όταν μου ανακοίνωσαν ότι βγήκα δήμαρχος στη Στυλίδα, ήμουν στην εντατική μαζί με τον πατέρα μου, γιατί είχε προβλήματα με την καρδιά του. Εγώ μετά το πρόβλημα υγείας μου, κάθε μέρα φοβάμαι, ειδικά με τη ζωή που κάνω. Δε φοβάμαι τον θάνατο αυτό καθ’ αυτό αλλά δεν θέλω να μείνω κατάκοιτος. Ο πατέρας μου ήταν 6 χρόνια κατάκοιτος και είδα πώς μπορεί να υποφέρει και να εξευτελίζεται ένας άνθρωπος», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

«Όσο περνάνε τα χρόνια δεν ζεις τον έρωτα όπως στα 20 και τα 25. Το γήρας έρχεται και διαμορφώνει καταστάσεις. Εμένα δε μου αρέσει που γερνάω», απαντά για το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα στη ζωή του.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Απόστολος Γκλέτσος παραδέχεται πως στο παρελθόν έχει καβαλήσει το καλάμι λόγω της τεράστιας δημοσιότητας. Ωστόσο, αυτό ήταν κάτι που ο ίδιος τότε δεν αντιλαμβανόταν.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ