ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ναταλία Γερμανού για Στηβ Κακετση: «Αυτό έμεινε αγκάθι στην ψυχή του»

0

"Ξεκουράστηκε, απαλλάχτηκε, μου είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα" ομολογεί η Ναταλία Γερμανού.

Στην απώλεια του Στηβ Κακέτση αναφέρθηκε η Ναταλία Γερμανού, το απόγευμα του Σαββάτου, στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μάλιστα, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως μίλησε τα τελευταία 24ωρα με την πρώην σύζυγο του επιχειρηματία, Κατιάνα Μπαλανίκα.

Ειδικότερα, η Ναταλία Γερμανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή ο Στηβ Κακέτσης σε ηλικία 73 ετών. Πολύ ταλαιπωρημένος τον τελευταίο καιρό από την υγεία μου. Πολύ ταλαιπωρημένος. Είχε υποστεί και εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από καιρό, μετά ένα δεύτερο».

«Μιλούσα στο τηλέφωνο με την Κατιάνα Μπαλανίκα και μου είπε, επειδή πραγματικά τον αγαπούσε ουσιαστικά και όταν αγαπάμε ουσιαστικά δεν σκεφτόμαστε και εγωιστικά, «να σου πω κάτι, ξεκουράστηκε. Απαλλάχτηκε από αυτή την ταλαιπωρία που υφίστατο. Γιατί υπέφερε πάρα πολύ». Ήταν ένας άνθρωπος που έζησε την νύχτα και τον αποκαλούσαν κιόλας άρχοντα της νύχτας την δεκαετία του ’60, του ’70 και του ’80».

«Το 2013 τον είχα φιλοξενήσει στο late night που έκανα στον ΑΝΤ1, το «Η Γερμανού ξανάρχεται» και μου μίλησε για τους δύσκολους μήνες που πέρασε στη φυλακή. Πέρασε ένα διάστημα λίγων μηνών στη φυλακή και όταν αθωώθηκε, γιατί βγήκε απαλλαχτηκή η απόφαση, βγήκε αλλά παρόλα αυτά αυτό έμεινε ένα αγκάθι στην ψυχή του» συμπλήρωσε, επίσης, η Ναταλία Γερμανού για να προβάλει το σχετικό απόσπασμα στο ψυχαγωγικό της μαγκαζίνο στον ΣΚΑΪ.

«Ο Στηβ Κακέτσης. Τι να πεις τώρα; Δεν ξέρω και γω τι να πω τώρα. Τον θυμάμαι τόσο ζωντανό μπροστά μου και ήταν χείμαρρος, είχαμε πει πάρα πολλά και πάντα θυμάμαι πως μιλούσε για την Κατιάνα. Τι αγάπη και τι λατρεία της είχε» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η παρουσιάστρια. «Απαλλάχτηκε από όλους τους πόνους που τον βασάνιζαν τον τελευταίο καιρό, μου είπε η Κατιάνα. Είχε πέσει πάρα πολύ, είχε βαρύνει πάρα πολύ και δεν ήθελε να βλέπει κανέναν. Οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν ένας άνθρωπος έχει μόνος του παραιτηθεί από τη ζωή του, λες πως ήρθε η ώρα του να ξεκουραστεί. Καλό ταξίδι, άρχοντα της νύχτας».

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ