ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Δημήτρης Λάλος: «Στο «Σασμό» θα έχουμε δράματα, θα γίνει χαμός»

0

Όσα είπε ο Δημήτρης Λάλος.

Ο Μαθιός, ο κατά κόσμον Δημήτρης Λάλος, μίλησε σήμερα, Τετάρτη 17 Μαΐου, στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day» για τις συγκλονιστικές εξελίξεις που έρχονται στον «Σασμό». Ηθοποιός με περγαμηνές, πρωταγωνιστής στη σειρά -φαινόμενο των 2 τελευταίων ετών, στην απόλυτη τηλεοπτική επιτυχία που γράφει «ιστορία», υπογραμμίζει το πόσο δεμένη είναι η «οικογένεια» του «Σασμού» κι υπόσχεται ότι «θα είμαστε κάθε βράδυ μαζί σας, για να σας κρατάμε συντροφιά».

Ο «Σασμός» είναι μια «επιτυχημένη σειρά. Και μια επιτυχημένη σειρά, δεν μπορούμε παρά να τη στηρίξουμε και να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό» υπογραμμίζει. Τον αγαπήσαμε τον Σασμό και μας αγάπησε ο κόσμος μέσα από αυτόν… Παρηγορούμε τον κόσμο, του κρατάμε συντροφιά» λέει ο Δ.Λάλος.

Αναφερόμενος στις σχέσεις που έχουν αναπτύξει ηθοποιοί και συντελεστές της σειράς, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής, υπογραμμίζει: «Οι δουλειές μας είναι οι άνθρωποι μας. Είναι αυτοί που συναναστρεφόμαστε καθημερινά. Στο Σασμό έχουμε γίνει μια οικογένεια. Μαζί με όλη την Ελλάδα κάνουμε κάτι το οποίο αφήνει ιστορία. Αυτό δεν μπορούμε παρά να το στηρίξουμε, για να είναι ακόμα πιο συναρπαστικό»! Και προσθέτει το πόσο ευγνώμων είναι αφού, μέσω της σειράς, μου «έχει δοθεί η ευκαιρία να παίξω καταστάσεις που ούτε θα τις ονειρευόμουν. Τα τελευταία επεισόδια, κι αυτά που έχω κληθεί να παίξω, είναι για έναν ηθοποιό πρόκληση κι ευλογία».

Οι εξελίξεις που έρχονται είναι καταιγιστικές, με ανατροπές, αποκαλύψεις και απρόβλεπτα γεγονότα. «Κι εμείς διαβάζουμε τα σενάρια σα να είμαστε θεατές. Περιμένουμε κάθε μέρα με αγωνία ποιες θα είναι οι εξελίξεις». Τι να περιμένουμε στο «Σασμό» από δω και στο εξής; «Θα έχουμε δράματα. Θα γίνει χαμός».

«Βάκχες» ανά την Ελλάδα

Η αγάπη που έχει δεχθεί ως Μαθιός από τον κόσμο είναι πολύ μεγάλη. Η αγάπη αυτή έχει «επιστρέψει» και μέσα από το θέατρο; «Συνέβη κι αυτό» απαντά. «Είναι μεγάλη μας χαρά όσοι ασχολούμαστε με το θέατρο να μπορούμε να ανοίξουμε μια δεξαμενή κοινού η οποία μπορεί, κατά παράδοση, να μην πήγαινε στο θέατρο. Οι θεατές όμως, που αγαπούν τους πρωταγωνιστές μιας σειράς και ταυτίζονται μαζί τους, συμβαίνει να θέλουν να δουν αυτούς τους πρωταγωνιστές κι από κοντά, στη σκηνή». Το επόμενο καλλιτεχνικό του βήμα, όπως εξήγησε, είναι οι «Βάκχες» του Ευριπίδη -υποδύεται τον Διόνυσο. Μία παράσταση «δυνατή» σε σκηνοθεσία Έλενας Μαυρίδου, η οποία θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα, μετά την πρεμιέρα της, την Κυριακή 25 Ιουνίου στο θέατρο Παπάγου. Η προπώληση έχει ήδη αρχίσει.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ