ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Γιώργος Λιάγκας «κόλαφος» για Γρηγόρη Αρναούτογλου και Ελένη Μενεγάκη: «Υποκρισία»

0

"Λυπάμαι που δεν πήρα και την άδεια του Γρηγόρη Αρναούτογλου να κάνω συνέντευξη".

Γιώργος Λιάγκας και Γρηγόρης Αρναούτογλου φαίνεται ότι μπαίνουν σε νέο κύκλο δημόσιας κόντρας και από κοντά και η Ελένη Μενεγάκη. Στη μέση ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Όλα άρχισαν όταν μετά την περιβόητη συνέντευξη που έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης στο Πρωινό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε μέσα από την εκπομπή του: «Δεν θα το άφηνα εγώ αυτό το πράγμα να βγει στον αέρα».

Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής: «Οφείλω μια απάντηση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου… Να ξεκαθαρίσω κάτι Γρηγόρη, πριν από 3-4 μέρες η Φωτεινή είχε ένα ρεπορτάζ, μιλούσαμε για ένα άλλο θέμα και αναφέρθηκε σε αυτό, το οποίο ρεπορτάζ είναι αληθές… Ο Θοδωρής ενοχλήθηκε από το ρεπορτάζ, μίλησα μαζί του και του είπα αν ενοχλήθηκες έλα εδώ να τα πούμε. Δεν ήταν κανονισμένο να γίνει άλλη συνέντευξη και τον ρωτήσαμε πράγματα που δεν ήθελε.

Πήρα και την Σίσσυ Χρηστίδου και την ενημέρωσα και η Σίσσυ τι να μου πει; Να μην τον φέρεις; Ο δημοσιογράφος οφείλει να κάνει συνεντεύξεις. Ο Θοδωρής ήρθε εδώ για το θέμα αυτό. Αν δεν ερχόταν εδώ θα πήγαινε κάπου αλλού.

Να μου πει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αν εγώ πήρα το μέρος του ενός ή του άλλου. Αν έβγαλα κάποιο συμπέρασμα να πω έχει δίκιο ο ένας ή ο άλλος. Αν έκανα κάτι, όντας χωρισμένος πατέρας δύο παιδιών, αν έφεραν κάποιον σε δύσκολη θέση, ας πάει κάποιος να το δει. Ενημέρωσα και τους δύο και κράτησα ίσες αποστάσεις και δεν πίεσα τον Θοδωρή να πει κάτι που δεν ήθελε να πει.

Λυπάμαι που δεν πήρα και την άδεια του Γρηγόρη να κάνω συνέντευξη. Και θέλω να πω και κάτι στην Ελένη, τη συμμαθήτριά μου.

Στη συνέχεια έπαιξε το αντίστοιχο βίντεο με τα σχόλια που έκανε η Ελένη Μενεγάκη και στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Το θέμα απασχόλησε την εκπομπή της Ελένης πάρα πολύ ώρα. Ρωτώ, λοιπόν, εγώ, γιατί θα τρελαθώ σε αυτή τη χώρα: Υποχρέωσε κάποιος την Ελένη Μενεγάκη να ασχοληθεί με το θέμα; Νομίζω η Ελένη Μενεγάκη, η πιο σταρ όλων μας -εγώ δεν είμαι σταρ, η Ελένη είναι μεγάλη- η εμπειρότερη όλων μας, με τη μεγαλύτερη πορεία όλων μας, δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που θα της πει τι θα κάνει στην εκπομπή της. Το αξίζει με το παραπάνω, το λέω με αγάπη. Την υποχρέωσε κανείς να παίξει το θέμα; Είναι λίγο υποκρισία. Αν θεωρώ ότι ενοχλώ κάποιους με το θέμα που ασχολούμαι, δεν το παίζω καθόλου. Ούτε παίζω τη συνέντευξη που δόθηκε σε έναν άλλο σταθμό. Δεν την παίζω καθόλου».

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ