ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ξεσπά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τους γονείς της: Προσεύχομαι να καείτε και οι δύο στην κόλαση

0

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξέσπασε ξανά για την χρόνια κηδεμονία από τον πατέρα της αλλά και την ταραγμένη σχέση με τους δύο γιους της. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια έκανε μια σειρά από διαφορετικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το Σαββατοκύριακο.

Η τραγουδίστρια έδωσε νέες λεπτομέρειες για τα 13 χρόνια κηδεμονίας από τον πατέρα της καταλήγοντας πως εύχεται τόσο εκείνος όσο και η μητέρα της «να καούν στην κόλαση».

Αναλυτικότερα η πριγκίπισσα της ποπ αναφέρει πως οι γονείς της έδωσαν εντολή να κάνει πολλές μαγνητικές τομογραφίες προτού τη στείλουν σε «εκείνο το μέρος», εννοώντας κατά πάσα πιθανότητα το κέντρο απεξάρτησης. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε πως για πρώτη φορά έκανε μαγνητική τομογραφία για μια κύστη στο στήθος της όταν ήταν σε ηλικία περίπου οκτώ ετών και τα αποτελέσματα ήταν καλά, αλλά υποβλήθηκε σε άλλες τρεις μαγνητικές τομογραφίες κατά τη διάρκεια των 13 χρόνων κηδεμονίας. Μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως η όλη διαδικασία στην οποία την υπέβαλαν δεν είχε κανένα νόημα για εκείνη και είχε φτάσει στο σημείο να πιστεύει πως της έκρυβαν ότι πάσχει από καρκίνο.

«Η απομόνωση, οι νοσοκόμες, τα φιαλίδια με αίμα, η συνεχής επικοινωνία, αναρωτιόμουν "είναι αυτό ένα νέο είδος θεραπείας για τον καρκίνο; Γι' αυτό με έστειλαν σε αυτό το μέρος; Δεν ήθελαν να μάθω ένα μεγάλο μυστικό;"», λέει μεταξύ άλλων στο ηχητικό της βίντεο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία τώρα είναι σε θέση να αντιληφθεί ότι «τίποτα από αυτά δεν ήταν αλήθεια. Είμαι καλά. Είμαι ζωντανή», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζει λέγοντας πως «Το πιο δύσκολο πράγμα που γνωρίζω είναι ότι οι γονείς μου ήταν απλώς κακοί και πραγματικά ένιωθα ότι ο πατέρας μου προσπαθούσε να με σκοτώσει και ελπίζω να καεί στην κόλαση». Στη λεζάντα δε της ανάρτησής της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς καταλήγει πως τόσο η μαμά της όσο και ο μπαμπάς της την έκαναν να νιώθει «νεκρή και φοβισμένη σαν ηλικιωμένη γυναίκα» και δεν διστάζει να αναφέρει πως «Με πέταξαν… Θα το πω δυνατά και περήφανα… Προσεύχομαι να καείτε και οι δύο στην κόλαση».

 

madata.gr

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ