ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Στάθης Αγγελόπουλος: «Οι περισσότερες παντρεύονται, κάνουν παιδί και μετά ζητάνε διατροφές»

0

"Ο άντρας της πρώτης ξεδερφούλας μου έκανε το εμβόλιο και μετά από δύο μήνες έβγαλε όγκο στο κεφάλι", λέει ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Ο Στάθης Αγγελόπουλος μίλησε στο Πρωινό για πολλά. Ωστόσο, δύο συγκεκριμένες αναφορές του προκάλεσαν αίσθηση και αντίδραση από τους συντελεστές της εκπομπής. Αρχικά, ο τραγουδιστής, αναφερόμενος στο διαζύγιο του, δήλωσε:

«Ποιος χωρισμός είναι εύκολος; Πολλά δικαστήρια με τη μητέρα του γιου μου, πολλά δικαστήρια. Διατροφές κλπ… Οι περισσότερες αυτό κάνουν, παντρεύονται, μετά κάνουν ένα παιδί και μετά ζητάνε διατροφές».

Για τον κορονοϊό και το εμβόλιο, ο Στάθης Αγγελόπουλος είπε: «Πολύ δύσκολες οι μέρες στην εντατική, εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν αυτό. Ο ιός υπάρχει. Δεν έχω πειστεί ότι το εμβόλιο μπορεί να με προστατεύσει όσο θα ήθελα εγώ. Ο άντρας της πρώτης ξεδερφούλας μου έκανε το εμβόλιο και μετά από δύο μήνες έβγαλε όγκο στο κεφάλι. Θα μου πεις, το προκάλεσε το εμβόλιο; Μπορεί και να το προκάλεσε το εμβόλιο. Πόσο σίγουρος είμαι εγώ ότι ο κ. Άδψνις, ο κ. Μητσοτάκης και όλοι αυτοί έχουν κάνει το εμβόλιο; Το πραγματικό εμβόλιο».

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις που έκανε ο Στάθης Αγγελόπουλος

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ