ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: 40% ακριβότερο από πέρυσι το συνολικό πακέτο διακοπών

0

Για αύξηση στις αφίξεις αλλά και μεγάλη αύξηση στις τιμές στην Κρήτη έκανε λόγο ο πρόεδρος των ξενοδόχων Ηρακλείου, κ. Νίκος Χαλκιαδάκης, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ¨Στούντιο με θέα»

Όπως είπε χαρακτηριστικά: » Η σεζόν στην Κρήτη ξεκίνησσε αρκετά νωρίς, περίπου 26 Μαρτίου. Είχαμε μια καλή αρχή, περίπου 12.500 αφίξεις στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης. Αρκετά καλά πήγε και ο Απρίλιος, ενώ ο Μάιος είχε μία αύξηση της τάξης του 12% στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης, αλλά αυτό δεν το είδαμε στα ξενοδοχεία, τα οποία περίμεναν μία κάλυψη άνω του 80%, κάτι που δεν έγινε»

Όσον αφορά τις τιμές αλλά και το κόστος των φετινών διακοπών είπε ο κ. Χαλκιαδάκης: «Η Κρήτη πουλάει γενικά σε πολύ λογικές τιμές. Είχαμε βέβαια γενικά μια μεγάλη αύξηση τιμών, της τάξης του 10-15% στα ξενοδοχεία και 30-35% στο πακέτο του εισιτηρίου, κάτι που φέρνει μια τιμή περίπου 40% πάνω σε σχέση με πέρυσι, συνολικά το πακέτο (ακτοπλοϊκά, φαγητό, διαμονή) γι αυτό είχαμε μεγάλη διασπορά, καθώς πολλοί ξένοι αντί να πηγαίνουν σε ξενοδοχεία, πήγαιναν σε Airbnb»

zarpanews.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ