ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Αγίου Πνεύματος: Με νεφώσεις κατά περιόδους ο καιρός στην Κρήτη - Πού θα κυμανθεί ο υδράργυρος

0

 Όμβροι και τοπικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο. Μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας - Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός στην Κρήτη

Γενικά αίθριος, προβλέπεται ο καιρός αύριο Δευτέρα, 5 Ιουνίου, του Αγίου Πνεύματος, με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Δευτέρα, 5 Ιουνίου, του Αγίου Πνεύματος

Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανόν να σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 27 με 29 και κατά τόπους τους 30 βαθμούς και στα νησιά τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για την Τρίτη, 6 και την Τετάρτη, 7 Ιουνίου

Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες από τις μεσημβρινές ώρες και από τα δυτικά. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν την Τετάρτη στα δυτικά και τα νότια, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πρόγνωση για την Πέμπτη, 8 Ιουνίου

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νότια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με μικρή εξασθένιση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ