ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

TEDxChania 2022: Το “Σημείο Καμπής” των Χανίων επιστρέφει στις 10 Δεκεμβρίου

0

Το TEDxChania, επιστρέφει φέτος τον Δεκέμβρη με το έκτο του event έπειτα από απουσία τριών ετών. Η πολυαναμενόμενη εκδήλωση στις 10 Δεκεμβρίου έρχεται να συνεχίσει αυτό που, στο παρελθόν, πέντε sold out εκδηλώσεις προσπάθησαν. Από το 2015, περίπου 1000 θεατές παρακολούθησαν ζωντανά τις εκδηλώσεις του TEDxChania και προβληματίστηκαν, ενθουσιάστηκαν, συγκινήθηκαν και βρήκαν την έμπνευση που έψαχναν για να κάνουν, να δοκιμάσουν, να ρισκάρουν ή να ξεκινήσουν αυτό που επιθυμούσαν.
 
Πέντε events: Τετραγωνίζοντας τον κύκλο, Ξένος, Μίτος, Homo Universalis και Noema. 75 ομιλητές από πεδία τέχνης, επιστήμης, αθλητισμού, εθελοντισμού. Πολλαπλάσιες προσλαμβάνουσες,  που όλες κατατείνουν σε μηνύματα και ιστορίες κινητοποίησης, αυτοεκτίμησης, έμπνευσης. Περισσότεροι από 15000 θεατές μέσω livestreaming έγιναν συμμέτοχοι της εμπειρίας του TEDxChania.
 
Φέτος στις 10 Δεκεμβρίου  ανοίγουμε ξανά τις πόρτες μας, αυτή την φορά στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης με 15 ομιλίες, 6 workshops, 3 performances. Σκοπός μας να γίνουμε για άλλη μία χρονιά σημείο αναφοράς, σημείο συνάντησης και σημείο καμπής της πόλης μας!
 
Γνώρισε τους ομιλητές μας και κλείσε τα εισιτήρια σου σήμερα   http://bit.ly/3DVUDuS
 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ