ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Στο 5ο Athens Investment Forum στην Αθήνα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης

0

Στις εργασίες του  5ου Athens Investment Forum για την «Βιώσιμη ανάπτυξη και τον ψηφιακό μετασχηματισμό», το οποίο διεξήχθη την Τρίτη 22/11/2022 στην Αθήνα, συμμετείχε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Στην διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, μεταξύ άλλων τονίστηκε πως έχουν γίνει  σημαντικές αλλαγές σε ότι αφορά την υλοποίηση των Δημόσιων έργων - τα τελευταία χρόνια - τόσο σε επίπεδο μελετών και συμβάσεων, με τις σχετικές διαδικασίες να ωριμάζουν πλέον σε «ρεαλιστικούς» χρόνους, όπως υπογραμμίστηκε,  όσο και σε αυτό της σωστής εκτέλεσης τους.  

Στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης, είχε επαφές με τους Υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή και Περιβάλλοντος κι Ενέργειας, κ. Κώστα Σκρέκα, καθώς και με τον ομόλογο του στην ΔΕΠΑ Εμπορία, κ. Κώστα Ξιφαρά, για ζητήματα που αφορούν τον «Οργανισμό».

Το συνέδριο, το οποίο φιλοξενήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, διοργάνωσαν για 5η συνεχόμενη χρονιά το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) και η Vertical Solutions SA, υπό την τιμητική αιγίδα των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υποδομών και Μεταφορών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, καθώς και της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ