ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Μυλοπόταμος: 13χρονη έκοψε τις φλέβες της σε παιδική χαρά -Μάρτυρες γονείς και παιδιά

0

Ένα ανήλικο κορίτσι αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του μέσα σε παιδική χαρά, στο Πέραμα Μυλοποτάμου, στην Κρήτη.

Μια κοπέλα 13 ετών προσπάθησε να αυτοκτονήσει μπροστά στα μάτια ανήλικων παιδιών και γονέων, σε μια παιδική χαρά, στο Πέραμα Μυλοποτάμου τού Ρεθύμνου Κρήτης, γύρω στις 19:30.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, το κορίτσι με καταγωγή από την Ινδία, που διαμένει μόνιμα στο Πέραμα με την οικογένειά του, πήγε μόνο του στην παιδική χαρά, όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν κι άλλα παιδιά με τους γονείς τους.

Ξαφνικά και μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων, το κοριτσάκι άρχισε να κόβει τις φλέβες του με ένα ξυραφάκι που είχε κρυμμένο στα ρούχα του.

Οι γονείς, μπροστά στη θέα του αιμόφυρτου παιδιού, άρχισαν να φωνάζουν και να καλούν σε βοήθεια, απομακρύνοντας ταυτόχρονα τα δικά τους παιδιά ώστε να μη γίνουν μάρτυρες της σκληρής αυτής εικόνας.

Την ώρα εκείνη εντελώς τυχαία περνούσε από το σημείο περιπολία του αστυνομικού τμήματος της περιοχής, με τους ένστολους να σπεύδουν στο σημείο και με κάθε τρόπο να προσπαθούν να σταματήσουν την αιμορραγία στα χέρια του παιδιού.

Εκτός κινδύνου η 13χρονη

Το κοριτσάκι αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και εν συνεχεία στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ το βράδυ διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι αστυνομικές αρχές, που διεξάγουν την προανάκριση για την υπόθεση, έχουν ήδη πάρει κατάθεση από τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι ακόμα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τους λόγους που οδήγησαν το παιδί τους σε αυτήν την πράξη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να διενεργηθεί ψυχιατρική εξέταση στο παιδί, ενώ μόλις οι θεράποντες ιατροί το επιτρέψουν, το κοριτσάκι θα δώσει κατάθεση στην αστυνομία.

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ