ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Τίτλοι τέλους -και τυπικά- για το Αεροδρόμιο Ανατολικής Κρήτης

0

Μια ιδέα για ένα αεροδρόμιο το οποίο πολλοί ονειρεύτηκαν και αρκετοί προσπάθησαν να την κάνουν πραγματικότητα έφτασε η ώρα να τελειώσει και τυπικά. Πρακτικά το θέμα έχει λήξει εδώ και χρόνια όμως η εταιρία Αεροδρόμιο Ανατολικής Κρήτης συνεχίζει να υπάρχει και αύριο, Τετάρτη, μετά τον ορισμό προσωρινής Διοίκησης από το Πρωτοδικείο, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για να παρθούν αποφάσεις για το πως το κλείσιμο της εταιρίας θα γίνει πραγματικότητα.

Στη συνάντηση θα παρευρεθούν Δήμαρχοι που έχουν περάσει από την Ιεράπετρα και τον Άγιο Νικόλαο καθώς και οι πρόεδροι των κοινοτήτων που επηρεάζονται όπως της Βασιλικής-Παχειάς Άμμου.

Ο πρώην Δήμαρχος Ιεράπετρα Σήφης Αναστασάκης μίλησε στο Ράδιο Λασίθι για όσα πρόκειται να γίνουν αναφέροντας πως από τη στιγμή που το εγχείρημα δεν προχώρησε πρέπει πλέον να κλείσει και τυπικά η εταιρία για να λήξει οριστικά το θέμα.

Σε ότι αφορά το αεροδρόμιο, στη δική του θητεία ανέφερε πως δεν υπήρξε καμία εξέλιξη για το θέμα κάτι που πιθανότατα συμβαίνει μέχρι και σήμερα, με την πρωτοβουλία να είχε ξεκινήσει επί Δημαρχίας Μαστοράκη και Μενεγάκη σε Ιεράπετρα και Άγιο Νικόλαο αντίστοιχα.

Στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί αναμένεται να υπάρξει μια ενημέρωση από λογιστή για την περιουσιακή κατάσταση της εταιρίας αφού όπως είναι γνωστό είχε προχωρήσει σε κάποια έξοδα, αγοράζοντας εκτάσεις γης, και μοιράζοντας μετοχές.

Ζητήματα που πρέπει να ξεκαθαριστούν τόσο για να αποφασιστεί η τύχη των εκτάσεων που έχουν αγοραστεί αλλά και για να φανεί σε ποιους η εταιρία οφείλει χρήματα και με ποιο τρόπο θα μπορούσε να τα επιστρέψει.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ