ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης πραγματοποιεί περιοδεία στο Ρέθυμνο

0

Στο Ρέθυμνο βρίσκεται σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, συνεχίζοντας την περιοδεία του και τις επαφές του μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.

Νωρίτερα το πρωί παρευρέθηκε στην επέτειο μνήμης για την Μάχη της Κρήτης στα Μισίρια. Από το μεσημέρι και μετά, συνοδευόμενος πάντα από περιφερειακούς συμβούλους του Συνδυασμού «Η Κρήτη Μπροστά!» μετέβη στα χωριά Αγγελιανά, Άγιος Μάμας, Χουμέρι, Κάλυβος, Λιβάδια, Ζωνιανά και Ανώγεια, όπου συναντήθηκε και συζήτησε με πολλούς κατοίκους στην αγορά και τα καφενεία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την επίλυσή τους.

Σημειώνεται ότι η υποδοχή του στο Ρέθυμνο ήταν θερμή με αρκετό κόσμο να τον χαιρετάει και να τον καλωσορίζει, καλώντας τον να επαναφέρει τη Κρήτη σε ρυθμούς ανάπτυξης.

«Η Περιφέρεια Κρήτης θα πρέπει να σταθεί αρωγός στην αγροτική και κτηνοτροφική μας παραγωγή δίνοντας ίσες ευκαιρίες στην ανάπτυξη και σε ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο. Την επόμενη μέρα των εκλογών πρέπει να δώσουμε ένα τόνο αισιοδοξίας σε αυτούς που κρατούν ζωντανά τα χωριά μας. Η Περιφέρεια θα ανήκει σε όλους τους Κρητικούς. Θα είναι παρούσα! Το αίσθημα εγκατάλειψης και αδιαφορίας που νιώθουν οι κάτοικοι αυτών των περιοχών, δεσμεύομαι πως θα αλλάξει. Είμαι εδώ για να προσφέρω, για να υπηρετήσω τη κοινωνία της Κρήτης» σχολίασε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ