ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαμ από Super League 2 ο Αστέρας Ρεθύμνου

0

Ένα μεγάλο κόλπο ολοκλήρωσε η ομάδα του Αστέρα ,αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Καφετζή για τη σεζόν που μας έρχεται. 

Ο Καφετζής ο οποίος ανδρώθηκε και βρισκόταν στην Επισκοπή από το 2014, έρχεται στον Αστέρα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αφού την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε έναν από τους "μικρούς της Επισκοπής που πήραν το βάπτισμα του πυρός και έκαναν ντεμπούτο σε επαγγελματικό επίπεδο. 

 Μάλιστα ο ίδιος μέτρησε 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ ξεκίνησε μια φορά και βασικός στην 11αδα. 

Ο 19χρονος παίκτης (30/08/2004) παίζει τόσο σαν δεξί εξτρέμ όσο και σαν δεξί μπακ, μια θέση που απο την αρχή της προετοιμασίας το προπονητικό επιτελείο του Αστέρα είχε «κλειδώσει» για ενίσχυση και έτσι η διοίκηση της ομάδας μας κινήθηκε αθόρυβα και απέσπασε το τελικό του ναι, με τις 2 πλευρές να έρχονται σε συμφωνία προσδοκώντας σε μια καλή συνεργασία.

Β.Καφετζής «Ήρθα σε μια ομάδα που διεκδικεί τίτλους»

Μετά απο την επίτευξη της συμφωνίας, ο 19 χρόνος ποδοσφαιριστής έδειξε ότι έχει όρεξη να προσφέρει στην ομάδα και να διεκδικήσει τίτλους μαζί με τον Αστέρα και να πετύχουν μαζί πολλές επιτυχίες. 

"'Ηθελα μια ομάδα για να διεκδικήσω τίτλους και ο Αστέρας θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες αν όχι και η καλύτερη ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα και έτσι αυτό ήταν που μου έδωσε το κίνητρο που χρειαζόμουν να έρθω στην ομάδα. Εκτός από το πρωτάθλημα και το κύπελλο ΕΠΣΡ τα οποία θα τα διεκδικήσουμε φέτος, έχουμε και τα νοκ άουτ παιχνίδια για τη συμμετοχή μας στο κύπελλο Ελλάδας κάτι που γεμίζει κάθε αθλητή. Τέλος ευχαριστώ τόσο τον πρόεδρο και τη διοίκηση της ομάδας, όσο και τον προπονητή που με έφεραν εδώ και σκοπεύω να τα δώσω όλα για την ομάδα".

Το βιογραφικό του Βασίλη Καφετζή:

Ακαδημίες Άρης Ρεθύμνου 2011-14

Επισκοπή 2010 2014-21 

ΠΑΕ Επισκοπή Κ19 2021-22

ΠΑΕ Επισκοπή 2022-23

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ