ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωσε νέο γυμναστή ο Αστέρας Ρεθύμνου

0

Ο ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με το με τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Αετό Σπαντιδάκη.

Ο κ. Σπαντιδάκης θα αναλάβει το κομμάτι της εκγύμνασης των παικτών με σκοπό να τους έχει στην καλύτερη φυσική κατάσταση ενόψει της δύσκολης χρονιάς που ξεκινάει.

Ο ίδιος είναι κάτοχος πτυχίου στον κλάδο «Επιστήμης του Αθλητισμού» (Sport Science) έχοντας φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ( University of Nicosia), το χρονικό διάστημα 2014-2018 με ειδικότητα στο κομμάτι του Resistance Training ( Προπόνηση με αντιστάσεις).

Τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί ως γυμναστής σε Personal training studio χρησιμοποιώντας μεθόδους προπόνησης όπως, Fuctional, HIIT and Strength Training ( Λειτουργική Προπόνηση, Υψηλής Έντασης Διαλειμματική Προπόνηση και Προπόνηση Μυϊκής Ενδυνάμωσης). Στο παρελθόν έχει περάσει από τον χώρο του αθλητισμού ως ποδοσφαιριστής για μια 10 ετία.

Α. Σπαντιδάκης:« Υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας»

Ο νέος γυμναστής του Αστέρα  στις πρώτες του δηλώσεις δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του που βρίσκεται στην ομάδα, όπως τόνισε η φιλοσοφία του Αστέρα ταιριάζει με τη δική του και στο τέλος ευχήθηκε καλή σεζόν στα παιδιά με υγεία:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Αστέρα και θα τον βοηθήσω τη φετινή χρονιά. Ξέρω ότι πρόκειται για μια ομάδα με υψηλούς στόχους και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει αρκετά αφού και γω σαν άτομο βάζω πάντα ψηλά τον πήχη σε ό,τι και να κάνω. 

Ένα ευχαριστώ τόσο στον πρόεδρο τον κ. Παπαδάκη, όσο και στον προπονητή τον κ. Ασπρομάτη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και για το γεγονός ότι με έκαναν αμέσως να νιώσω μέλος της ομάδας. 

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να έχουν μια καλή σεζόν με υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ