ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συμφώνησε και με Φράγκο ο Αστέρας Ρεθύμνου

0

Η ανακοίνωση του Αστέρα:

"Άλλη μια "βόμβα" από την ομάδα μας αφού μετά την απόκτηση του Μπαξεβάνη, του Ασπρομάτη και του Παπαδομανωλάκη, ο ΑΟΝ Αστέρας ανακοινώνει την μεταγραφή του Χρήστου Φράγκου. Γεννηθείς στις 27 Μαρτίου 1993 και με ύψος 1.80, ο έμπειρος μέσος διαθέτει μεγάλη ποιότητα αλλά και πλούσιες εμπειρίες αφού έχει αγωνιστεί και σε παραπάνω κατηγορίες με τις φανέλες της Επισκοπής αλλά και του Ρεθυμνιακού.

 

Πρόκειται για μια μεταγραφή που ανεβάζει ακόμα περισσότερο το επίπεδο μας, και δίνει στον Ηλία Ασπρομάτη αλλή μια σημαντική λύση με έναν παίκτη που διαθέτει και ταλέντο αλλά και ποιότητα. 

X. Φράγκος: «Ο Αστέρας είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες του Ρεθύμνου»

Ο Φράγκος στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του Αστέρα Ρεθύμνου τόνισε ότι του είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση απο παλιά ο Αστέρας, ενώ είπε επίσης ότι πρόκειται για μια ομάδα που διεκδικεί πάντα τους τίτλους και εύχεται το ίδιο να συμβεί και φέτος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον Αστέρα, μια ομάδα που αν και για πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από το 2016 που βρισκόμουν στην Επισκοπή και είχα παίξει σαν αντίπαλος, απο την πρώτη φορά μου είχε κάνει εντύπωση το πόσο δεμένη ομάδα ήταν από την διοίκηση μέχρι τους παίκτες και για αυτό τον λόγο νιώθω χαρά που θα μπω σε αυτή την οικογένεια.

Ο Αστέρας είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες του Ρεθύμνου, πάντα μέσα στους διεκδικητές για τίτλους, κάτι που έχει δείξει σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια και εύχομαι να συνεχιστεί και φέτος.Θα δώσω ό,τι έχω για τον Αστέρα και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στη διοίκηση, όσο και στον προπονητή που με πίστεψαν. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και να πετύχουμε το καλύτερο».

Το βιογραφικό του Φράγκου:

Ατρόμητος (Κ20)

 Ήφαιστος Περιστερίου (Δ’ Εθνική)

 ΑΕ Μεσολογγίου (Δ’ Εθνική)

 Ερμιονίδα (Γ’ Εθνική)

 Αρχάγγελος Ρόδου (Α’ ΕΠΣ Δωδεκανήσου)

Φλόγα Παλαιομάνινας (Α’ ΕΠΣΝ Αιτ/νιας)

Επισκοπή (Α’ ΕΠΣΡ, Γ' Εθνική) 

 Όμηρου Νεοχωρίου (Α’ ΕΠΣΝ Αιτ/νιας)

 Τηλυκράτης 2014 Λευκάδας (Γ’ Εθνική),

Ρεθυμνιακός ( Γ' Εθνική, Α ΕΠΣΡ)".

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ