ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκλεισαν με επιτυχία την χρονιά οι ακαδημίες του Αστέρα Ρεθυμνου

0

Μια ακόμη χρονιά έκλεισε επιτυχημένα για την ακαδημία του Αστέρα Ρεθυμνου χθες (30/06,19:30) στο γήπεδο της Σοχώρας, όπου και πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης.

Από νωρίς ξεκίνησαν να μαζεύονται στο γήπεδο τα παιδιά με τους γονείς τους, δημιουργώντας μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Ρεθύμνου, κ. Γιώργος Μαρινάκης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, κ. Δημήτρης Λαχνιδάκης, ενώ εκεί ήταν η ΕΠΣ Ρεθύμνου με εκπροσώπηση από τον ο γενικό γραμματέα, Γιώργο Δασκαλομαρκάκη και το μέλος, Νίκο Μαρκουλιδάκη.

Εκπροσώπηση είχε και ο ΟΦΗ αφού εκεί παρευρέθηκαν οι Μανώλης πατεμτζής(προπονητής Κ19 ΠΑΕ ΟΦΗ), Μανώλης Συκιωτάκης (υπεύθυνος scouting), Γιάννης Θεοδοσουλάκης (ποδοσφαιριστής ΠΑΕ ΟΦΗ) και Γιάννης Αποστολάκης (ποδοσφαιρσιτής ΠΑΕ ΟΦΗ) με τον τελευταίο να απουσιάζει λόγω της συμμετοχής του με την Εθνική ομάδα νέων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Παρών φυσικά και η διοίκηση με τον πρόεδρο του Αστέρα, Νίκο Παπαδάκη και τους Κωνσταντίνο Μανουσάκη και Αντώνη Τσακάλη, μαζί με τους προπονητές, Ηλία Ασπρομάτη, Μιχαήλ Καλιγιάννη, Γιώργο Καλιγιάννη, ενώ εκπροσώπηση είχε και η ανδρική ομάδα απο ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα ο πρόεδρος ήταν που πήρε πρώτος τον λόγο και ευχαρίστησε την διοίκηση της ομάδας, τους υποστηρικτές, το προπονητικό επιτελείο, ενώ έκανε ειδική αναφορά στη συμφωνία με τον ΟΦΗ, όπως και στον προπονητή μας τον Ηλία τον Ασπρομάτη αλλά και σε όλη την ομάδα για την κατάκτηση του φετινού κυπέλλου, ενώ ευχήθηκε την επόμενη σεζόν να είναι πρωταθλητές.

Στη συνέχεια ξεκίνησαν οι βραβεύσεις, με τους προπονητές των ακαδημιών, Γιώργο Μπαστάκη (υπεύθυνος ακαδημιών) Πολιουδάκη Μαρία, Μιχαηλίδη Λεωνίδα, Ψυχουντάκη Λευτέρη, Καλλιγιάννη Μιχαήλ, Αντωνιάδη Παναγιώτη, Καραμπατζάκη Δημήτρη, Ξενικάκη Φώτη, Ασπρομάτη Κωνσταντίνο και Τυπάδη Στέργιο να βραβεύουν τα παιδιά αλλά και εκείνους που ήταν πρώτοι σε συμμετοχές φέτος ενώ στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν με όλα τα παιδιά.

Στα μισά της τελετής έλαβε δράση ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης με τον πρόεδρο τους, Πετράκη Γιάννη, μαζί με τα παιδιά να ξεσηκώνουν όλους όσους παρευρέθηκαν χθες στη Σοχώρα, κερδίζοντας στο τέλος το χειροκρότημα του κόσμου.

Ακολούθησαν και άλλες βραβεύσεις όπως αυτών των αριστούχων μαθητών αλλά και δύο παιδιών δικών μας με το βραβείο του fair play. Επίσης βραβεύτηκαν οι Γιάννης Αποστολάκης ( το βραβείο παρέλαβαν οι γονείς του) και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.

Στο τέλος ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών, ο κ. Γιώργος Μπαστάκης έκλεισε την τελετή με μια είδηση, καθώς όπως έκανε γνωστό οι Ξενούλης Αναστάσιος και Αποστολάκης Νίκος παίρνουν μετεγγραφή για την Κ14 της ΠΑΕ ΟΦΗ για τη νέα αγωνιστική περίοδο ενώ είναι πολύ πιθανό πολύ σύντομα να υπάρξουν ανακοινώσεις και για ακόμα δυο αθλητές της ακαδημίας.

 Η βραδιά έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο αφού τα πυροτεχνήματα έκλεψαν την παράσταση δημιουργώντας πολλά χαμόγελα για την όμορφη χρονιά που μόλις τελείωσε. 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ