ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το αντίο του Βαρούχα στη Δόξα Πλατανέ

0

Η επιστολή του Αντώνη Βαρούχα:

«Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Σύλλογο «Δόξα Πλατανέ» και τους ανθρώπους του για τη στήριξη στο πρόσωπο μου καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου ως Πρόεδρος της ομάδας. Αναγνωρίζω τα αισθήματα, τον σεβασμό και την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια, όμως όλα έχουν ένα τέλος. Έδωσα ό,τι είχα να δώσω με τις αρχές και τις αξίες που πήρα από την οικογένεια μου, στον δύσκολο χώρο του ποδοσφαίρου και τώρα ήρθε η ώρα, όλοι μαζί ενωμένοι να συνδράμουμε το καινούριο Διοικητικό Σύμβούλιο και να οδηγήσουμε τον σύλλογο ένα βήμα παρακάτω.

Εύχομαι στον νέο Πρόεδρο, τον φίλο κ. Στέλο Παπαδάκη – Πιατά κάθε επιτυχία καθώς και σε όλο το συμβούλιο.

Στο σημείο αυτό, επιτρέψτε μου να κρατήσω ως εξέχουσα στιγμή της προεδρίας μου το γήπεδο στον Τσεσμέ και να αναφερθώ στον φίλο και Πρόεδρο της ΠΑΕ Επισκοπής με ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που έκανε, γιατί χωρίς αυτόν δεν θα γινόταν το όνειρο της περιοχής πράξη.

Στους προπονητές – ποδοσφαιριστές, με τους οποίους συνεργάστηκα, εύχομαι υγεία και να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Τελειώνοντας, το συμπέρασμα που έβγαλα με την ενασχόληση μου σε αυτόν τον χώρο είναι ότι αν κρατά τον λόγο σου, φεύγεις με ψηλά το κεφάλι και εγώ τον κράτησα. Σε όσους στεναχώρησα άθελα μου με λόγια ή πράξεις, ζητώ ταπεινά συγγνώμη».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ