ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν λένε αντίο αλλά εις το επανιδείν Δόξα και Θωμάκος

0

Η ανακοίνωση της Δόξας Πλατανέ:

«Η Δόξα Πλατανέ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Θεοχάρη Θωμάκο.

Ένας φίλος και μέλος της οικογένειας μας αποχωρεί έπειτα από 5 χρόνια επιτυχούς παρουσίας και κατάκτησης πολλών στόχων. Ο Θεοχάρης Θωμάκος είναι από τους ποδοσφαιριστές που αγαπήθηκαν πολύ όλα αυτά τα χρόνια, με το ήθος, τον εξαιρετικό χαρακτήρα και τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες να τον διακρίνουν.

Για αυτό λέμε εις το επανιδείν στον Θεοχάρη, με τις πύλες του γηπέδου των Μισιρίων να μένουν πάντα ανοικτές για εκείνον. Καλή συνέχεια στην καριέρα και πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα».

θΩΜΑΚΟΣ: «Η ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ»

Από τη μεριά του, ο Θεοχάρης Θωμάκος, αποχαιρέτισε την ομάδα μας με δήλωση του, σημειώνοντας: «Δυστυχώς οι εργασιακές συνθήκες δεν ευνοούσαν στο να συνεχίσω ως το τέλος της σεζόν με τη Δόξα Πλατανέ και για αυτό αποφάσισα να αποχωρήσω. Η ομάδα ξεκίνησε με φιλοδοξίες, αλλά οι συνεχόμενοι τραυματισμοί μας πήγαν πίσω. Πλέον, έχει βρει καλό ρυθμό και εύχομαι να πραγματοποιήσει όσες περισσότερες νίκες μπορεί και να τερματίσει ψηλότερα.

Δεν μπορώ να πω αντίο, αλλά εις το επανιδείν. Η Δόξα είναι για μένα σαν οικογένεια και αν οι συνθήκες ήταν ευνοϊκότερες θα συνέχιζα. Από τα 7 χρόνια που είμαι στο Ρέθυμνο τα 5 είμαι στην ομάδα της Δόξας και αυτό λέει πολλά. Έχουμε ζήσει πολλές στιγμές μαζί και τους εύχομαι τα καλύτερα».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ