ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντώνης Σταθόπουλος: “Είναι η στιγμή για την πρώτη νίκη”

0

Ο 23χρονος επιθετικός της Επισκοπής,  Αντώνης Σταθόπουλος, μίλησε στην σελίδα της Ρεθυμνιώτικης ομάδας για το ντέρμπι της ομάδας του απέναντι στα Χανιά αυτή την Κυριακή (28/11, 14.45) και για το γεγονός ότι ήρθε πλέον η ώρα να αλλάξει το σκηνικό του προβληματισμού και να ανακύψει αυτό της πίστης και της αισιοδοξίας…
“Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά είναι η στιγμή που πρέπει να το διαχειριστούμε και να κάνουμε αυτό το “κλικ” που χρειάζεται για να φτάσουμε επιτέλους σε μια νίκη. Δεν έχουμε επιλογές εδώ που έχουμε φτάσει. Αν θέλεις να είσαι νικητής από τη φύση σου ποτέ δεν πρέπει να δίνει επιλογές στον εαυτό σου πέρα από το να φτάσει σ’ αυτή. 
Εμάς δεν “μας πήγαν” τα πράγματα όπως έπρεπε αλλά τώρα οφείλουμε να ξεκινήσουμε από το ματς της Κυριακής. Θεωρώ ότι θα μας αλλάξει όλη την ψυχολογία γιατί είναι λογικό, σε κάποιες στιγμές, να σε παίρνει από κάτω. 

Προέρχεσαι από έναν τραυματισμό αλλά πλέον έχεις επανέλθει. Πως νιώθει ένας ποδοσφαιριστής που δεν μπορεί να αγωνιστεί τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα τον έχει ανάγκη…
“Δεν νιώθει καθόλου καλά… Ιατρικά ξεπέρασα τον τραυματισμό μου και είμαι διαθέσιμος. Η ομάδα έχει επιλογές. Τα παιδιά, τα πήγαν πολύ καλά αλλά δεν τους ήρθαν τα αποτελέσματα.
Τώρα απέναντι στα Χανιά αναζητούμε τη νίκη. Είναι ματς με ιδιαιτερότητες. Τα Χανιά είναι μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Την είδαμε και στο μεταξύ μας φιλικό (0-0) αλλά και στα ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής απέναντι σε πολύ σπουδαίους αντιπάλους. 
Πιστεύω όμως ότι, αν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει και κάνουμε το σωστό, τακτικά και ψυχικά, το αποτέλεσμα θα έρθει. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να καρπωθούμε το πρώτο τρίποντο.”

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ