ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Ατσιπόπουλο βρέθηκε ο υπεύθυνος Ακαδημιών της ΑΕΚ, Ηλίας Κυριακίδης

0

Άκρως εποικοδομητικό ήταν το διήμερο 21 και 22 Νοεμβρίου για την Ακαδημία μας, όπου φιλοξενήσαμε στο γήπεδο Ατσιποπούλου τον Υπεύθυνο Ανάπτυξης Δικτύου Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Ηλία Κυριακίδη.

Η ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ αποτελεί από τις παλιότερες συνεργαζόμενες Ακαδημίες στο Δίκτυο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ και ο κ. Κυριακίδης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις μας στο πλαίσιο της έντονης αλληλεπίδρασης υπάρχει μεταξύ Διεύθυνσης και των 20 Ακαδημιών ανά την Ελλάδα.

Αυτό το διήμερο η κεντρική Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ  και ο κ. Ηλίας Κυριακίδης βρέθηκε στο γήπεδο Ατσιποπούλου, ώστε να αξιολογήσει και κατευθύνει ποδοσφαιριστές και προπονητές σε προπονητικές μονάδες και όχι μόνο.

Αρχικά την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στο γήπεδο Ατσιποπούλου βρέθηκαν οι συνεργαζόμενες Ακαδημίες της Κρήτης που είναι ενταγμένες στο Δίκτυο της ΠΑΕ ΑΕΚ, τις οποίες και ευχαριστούμε για την παρουσία τους. Πλην της επίσημα συνεργαζόμενης Ακαδημίας της στο Ρέθυμνο την Ε.Α.Π., στο γήπεδο Ατσιποπούλου την Κυριακή βρέθηκαν και τα τμήματα Κ10, Κ12, Κ14 του Άρης Σούδας από τα Χανιά και το τμήμα Κ16 της ΑΕ Κρητών από το Ηράκλειο, όπου έδωσαν φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της Ακαδημίας μας. Τα παιχνίδια ήταν υψηλού επιπέδου, με εμφανή  διάθεση στην χαρά του παιχνιδιού και στον σεβασμό  προς το άθλημα, τους αντιπάλους και τους φίλους που βρέθηκαν στην κερκίδα.

Αντιστοίχως την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου ο κ. Ηλίας Κυριακίδης βρέθηκε και πάλι στο γήπεδο Ατσιποπούλου, όπου παρακολούθησε τις προπονήσεις όλων των ηλικιακών τμημάτων της Ακαδημίας μας, δίνοντας την απαιτούμενη καθοδήγηση προπονητικών μονάδων.

Και τις δύο ημέρες τηρήθηκε αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο κατά του covid-19, ενώ μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Δικτύου Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Ηλίας Κυριακίδης, προχώρησε στην ακόλουθη τοποθέτηση για την παρουσία του στο Ρέθυμνο και στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Η τοποθέτηση του κ. Ηλία Κυριακίδη

«Η επίσκεψη αυτή είναι στο πλαίσιο της έντονης αλληλεπίδρασης που έχουμε με την Ακαδημία της Αθλητικής Ένωσης Ατσιποπούλου Πρινέ και με τις υπόλοιπες 20 Ακαδημίες που έχουμε ανά την Ελλάδα. Επιδιώκουμε να γίνονται σταθερά τρεις κάθε χρόνο. Αν σ’ αυτές προσθέσουμε και τις τρεις επισκέψεις που γίνονται από τους ανθρώπους των Ακαδημιών προς την Αθήνα, προς το Προπονητικό μας Κέντρο στα Σπάτα και την καθημερινή επικοινωνία που έχουμε, σημαίνει ότι χτίζουμε μία σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας. Έτσι μπορούμε καθημερινά να μαθαίνουμε την πρόοδο και των προπονητών και των παιδιών, αλλά και να λύνουμε οποιοδήποτε άλλο ζήτημα οργανωτικό, διοικητικό μπορεί να προκύψει.

Ως τώρα καταφέραμε να γεμίσουμε αυτές τις δύο ημέρες με τον καλύτερο τρόπο, διότι τα επόμενα θέματα που θέλουμε να αναπτύξουμε με τους προπονητές είναι και η διαχείριση παιχνιδιού. Για αυτό επιδιώξαμε να υπάρχουν και παιχνίδια σε αυτή την επίσκεψη, σε αντίθεση με άλλες φορές. Από εκεί και πέρα, κατά την συνάντηση των προπονητών αναπτύξαμε θέμα, το οποίο παρουσιάστηκε στην εισήγηση έτσι ώστε να έχουν άποψη όλοι οι προπονητές, ακόμη και αυτοί που δεν ήρθαν στην Αθήνα, να έχουν γνώση. Κατά την προπονητική διαδικασία τονίσαμε τα σημεία έμφασης ανά ηλικία και πως πρέπει να δομούμε μια προπονητική μονάδα. Να την οργανώνουμε και να την υλοποιούμε. Πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την συγκεκριμένη συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Ατσιποπούλου Πρινέ, γιατί είναι συνεργάτες μας πάρα πολύ πιστοί στο πρόγραμμα. Νιώθουμε ήρεμοι κατά την συνεργασία αυτή, γιατί μετά από τόσα χρόνια, τους νιώθουμε δικούς μας ανθρώπους και πέρα από την επαγγελματική σχέση, υπάρχει πλέον και η προσωπική, η ανθρώπινη».

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ