ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η τύχη και η αποβολή στοίχισαν στον Αστέρα Ρεθύμνου

0

Ο αγώνας ήταν αρκετά ισορροπημένος στα πρώτα 15 λεπτά στην συνέχεια ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοσή του και προηγήθηκε στο 22' με την Ισραήλ. Ο Αστέρας ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά είδε την τύχη να του γυρνάει την πλάτη στο 36' όπου είχε δοκάρι με την Ραμπέλο. Στο 44' η Κούντου αποβλήθηκε με συνέπεια ο ΟΦΗ να κυριαρχήσει στο Β' μέρος και να πετύχει αλλά δύο γκολ (56' Τριβυζάκη, Ισραήλ 78'). 

Ο αγώνας:

16’ Η Ισραήλ μπήκε επικίνδυνα στη μεγάλη περιοχή, επιχείρησε το σουτ με την Κούντου να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.

17’ Η Νικηταρά ευνοήθηκε από τις κόντρες, έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

20’ Η Τριβυζάκη έκανε το σουτ από τα 25μ. μέτρα με την μπάλα να παίρνει μία περίεργη τροχιά και να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι της Κούντου.

22’ Η Κουκουλάκη βγάζει σε τετ α τετ την Ισραήλ, η οποία πέρασε την Κούντου και σε κενή εστία πλάσαρε για το 1-0.

27’ Η Μανωλίτση απειλεί πρώτη φορά με σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από τα οριζόντια δοκάρια.

36’ Η Δαφέρμου εκτέλεσε το κόρνερ, με την Ραμπέλο να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

44’ Η Κούντου βγαίνει στο όριο της περιοχής για να αποτρέψει το τετ α τετ της Ισραήλ, με τον διαιτητή να θεωρεί πως χρησιμοποίησε το χέρι, με αποτέλεσμα να την αποβάλει από το ματς με απευθείας κόκκινη κάρτα.

54’ Σπουδαία ευκαιρία για την ομάδα μας, με την Δαφέρμου να επιχειρεί το σουτ έξω από την περιοχή και την Ντάνιελς να αποκρούει στην αριστερή της γωνία.

56’ Λάθος απόκρουση της Μανουκαράκη, με την Τριβυζάκη να το εκμεταλλεύεται και σε κενή εστία έγραψε το 2-0.

59’ Η Πιτσή παίρνει την κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ της Δαφέρμου, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

66’ Η Κυδωνάκη ευνοήθηκε από τις κόντρες και βρέθηκε απέναντι στην εστία, με την Μανουκαράκη ΝΑ αποκρούει ενστικτωδώς.

78’ Η Ισραήλ σε τετ α τετ με την Μανουκαράκη στόχευσε σωστά για το 3-0.

87’ Η Αεράκη σουτάρει μέσα από την περιοχή, με την Μανουκαράκη να αποκρούει σωτήρια και να μπλοκάρει την μπάλα σε δεύτερο χρόνο.

Η διαιτησία: Μόσχου, Κοκοτάκης, Σιγανός.

ΟΦΗ (Σταμάτης Μαματζάκης): Ντάνιελς, Παπακωνσταντή Ε., Κυδωνάκη, Κουκουλάκη, Κατιρτσίδου (85’ Πασχαλίδου), Πέιου, Νικηταρά, Αραβιάκη (73’ Μανιά), Ισραήλ (85’ Κωνιωτάκη), Τριβυζάκη, Αεράκη,

Αστέρας Ρεθύμνου (Νίκος Κυριακόπουλος): Κούντου, Βορριά, Πιτσή, Κελαϊδή (73’ Γεωργιακάκη), Κιαχίδου, Καραμουσαδάκη, Ραμπέλο (73’ Κοτσίφη), Δαφέρμου, Παπακωνσταντή Γ. (45’ Μανουκαράκη), Καραντωνάκη (58’ Δρακάκη), Μανωλίτση

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ