ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισόπαλοι στην Σοχώρα Αστέρας Ρεθύμνου και λιβάδια

0

Ο αγώνας:

18’ Ο Αντωνόπουλος έβγαλε υπέροχη κάθετη στον Ρότζεν, ο οποίος βγήκε τετ α τετ αλλά το πλασέ απέκρουσε το τέρμα, με το ριμπάουντ να παίρνει ο Μαραθιανός έξω από την περιοχή αλλά το σουτ του κόντραρε στα σώματα των αμυντικών.

30’ Ο Βελονάκης με ωραία τεχνική πέρασε την μπάλα πάνω από τον αμυντικό, σούταρε έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

31’ Ο Καλυβιανάκης βγήκε τετ α τετ από πλάγια θέση, σούταρε αλλά ο Παπαδάκης απέκρουσε σωτήρια.

34’ Ο Καλυβιανάκης σούταρε αλλά μπλόκαρε ο Παπαδάκης.

39’ Ο Βελονάκης υποδέχθηκε την μπάλα μετά από πάσα του Μαραθιανού, αλλά το σουτ που έκανε στην κίνηση μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.

41’ Σουτ του Γύπαρη έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

45’ Ο Κουγιουμουτζής εκτέλεσε το μακρινό φάουλ, με τον Κωστάκη να πιάνει την κεφαλιά από πολύ κοντά και τον Παπαδάκη να αποκρούει ενστικτωδώς και σωτήρια.

50’ Ο Ρότζεν από πλάγια θέση, μέσα στη μικρή περιοχή, πλάσαρε, αλλά έβγαλε σε κόρνερ ο Βάμβουκας.

51’ Ο Μαραθιανός έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ, με την μπάλα να βγαίνει λίγο άουτ.

56’ Ο Γύπαρης επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Βάμβουκα να μπλοκάρει.

60’ Ο Ρότζεν εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, με τον Βάμβουκα να μπλοκάρει.

64’ Ο Βελονάκης εκτέλεσε το φάουλ με πάσα από τον Ρότζεν, αλλά το δυνατό ευθύβολο σουτ απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Βάμβουκας.

67’ Ο Γύπαρης αντίκρυσε την 2η κίτρινη για θέατρο έξω από την περιοχή.

79’ «Ένα - δύο» του Βελονάκη τον Ρότζεν, με τον τελευταίο να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Βάμβουκα.

82’ Ο Ρότζεν εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Αστέρας Ρεθύμνου (Ηλίας Ασπρομάτης): Παπαδάκης, Ψυχουντάκης, Ρότζεν, Μαραθιανός, Γύπαρης, Μελαδάκης, Αντωνόπουλος, Βελονάκης, Άννι, Χατζηπαράσχος (46’ Τάκα), Μιχαηλίδης (83’ Χατζηάδης).

Λιβάδια (Τάκης Μαρής): Βάμβουκας, Σωπασής, Σταρράς, Χνάρης (89’ Κλάδος Α.), Καλυβιανάκης (87’ Κόκκινος), Ζερβός Μ., Ζερβός Ε., Κωστάκης, Κουγιουμουτζής, Σωπασουδάκης (90’ Σωπασής Γ.), Μαρής.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ