ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βασίλης Θεοδωρής: «Στόχος μας είναι να φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο»

0

Το προηγούμενο Σάββατο δώσατε το πρώτο σας παιχνίδι μετά από σχεδόν ένα χρόνο αποχής. Τι συναισθήματα σας γεννήθηκαν και πως βιώσατε όλο αυτό το διάστημα μακριά από τα γήπεδα?

«Ήταν πραγματικά πολύ όμορφη η στιγμή που πατήσαμε πάλι στο παρκέ. Νοιώθει κανείς αυτό το υπέροχο συναίσθημα που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να σου δημιουργήσει. Χαμόγελα παντού και η λαχτάρα της προσμονής για το πρώτο σφύριγμα της αγωνιστικής περιόδου. Ήταν πολύ δύσκολη όλη αυτή η περίοδος της αποχής. Όταν σου στερούν αυτό που τόσο πολύ αγαπάς είναι φυσικό να νιώθεις φυλακισμένος. Ακόμα πιο δύσκολο ήταν το ότι δεν βλέπαμε φως στο...τούνελ της πανδημίας.  Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξαναζήσουμε παρόμοιες καταστάσεις. Εμείς από την πλευρά μας τηρούμε επ ακριβώς τα μέτρα της πολιτείας. Πρέπει όλοι μας να φερθούμε με ωριμότητα και να τελειώνουμε μία και καλή με αυτήν την ιστορία».

-Τι διαφορές υπάρχουν στην ομάδα σε σχέση με την περσινή χρονιά?

«Η περσινή ομάδα είχε αρκετά παιδιά τα οποία σπούδαζαν στην πόλη μας. Κάποια από αυτά ήταν τελειόφοιτοι και γύρισαν στις πόλεις τους. Φέτος υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να βρει η ομάδα την χημεία της. Πάντως υπάρχει αρκετή όρεξη από όλα τα παιδιά και βλέπω ότι οι παλαιότεροι έχουν "αγκαλιάσει" τους νέους». 

-Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ακαδημίας, δήλωσε ότι φέτος η ομάδα θα στηριχθεί περισσότερο στα δικά της παιδιά. Αυτό είναι κάτι που το έχετε σχεδιάσει η λόγω της πανδημίας αλλάξανε τα σχέδια σας?

«Το "όνειρο" κάθε ομάδας είναι μία μέρα να δει τα παιδιά των ακαδημιών της να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα. Αυτό είναι και το δικό μας! Είναι πολύ σημαντικό διότι αυτά τα παιδιά που τα έχουμε από πολύ μικρή ηλικία, έχουν "γαλουχηθεί" με την φιλοσοφία την ομάδας. Αγαπούν την ομάδα και όταν αγαπάς κάτι παλεύεις για αυτό. Δουλεύεις και προσπαθείς να γίνεσαι όλο και καλύτερος. Είναι λοιπόν καθαρά θέμα σχεδιασμού και όχι μια λύση ανάγκης».

Τι στόχο έχετε οριοθετήσει για την φετινή σεζόν?

«Ο στόχος για την φετινή σεζόν είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μέρα με την μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Να απολαμβάνουμε το παιχνίδι δίνοντας πάντα τον καλύτερο μας εαυτό. Να φέρουμε τον κόσμο μας πάλι στο γήπεδο και να του προσφέρουμε δύο συναρπαστικές ώρες»!

-Θα μας πείτε μερικά λόγια για τα άτομα που απαρτίζουν την διοίκηση?

«Είμαστε όλοι μία παρέα! Τα παιδιά μας παίζουν στην ομάδα και μας ενώνει η αγάπη για το μπάσκετ. Έχουμε όρεξη να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Να ξεφύγουμε από τα στενά πλαίσια που περιβάλλουν τον χώρο. Έχουμε όλοι μία όμορφη τρέλα μέσα μας και θέλουμε να την μοιραστούμε με τον κόσμο».

-Τέλος ένα μήνυμα στους φιλάθλους για την χρονιά που έρχεται?

«Θέλουμε να τους ξαναφέρουμε κοντά μας. Να μας στηρίζουν και να είναι σίγουροι ότι θα τους αποζημιώνουμε και με το παραπάνω! Την περσινή χρονιά είχαμε κανονίσει πολλά δρώμενα αλλά μας "έκοψε την φόρα" η πανδημία. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι φέτος θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε αρκετά από αυτά. Το μπάσκετ είναι πρώτα από όλα διασκέδαση.  Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες της ομάδες της πόλης μας.  Και κλείνοντας να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν την ομάδα είτε υλικά ως χορηγοί, είτε με τον χρόνο που αφιερώνουν για να μπορούν τα παιδιά να ασχοληθούν απερίσπαστα με το σπορ που αγαπούν».

   

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ