ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θετικό αποτέλεσμα στα Χανιά για την Επισκοπή

0

Και αυτό γιατί τα Χανιά έδιναν το 7ο τους φιλικό, ενώ η Επισκοπή το πρώτο της. 

Ο αγώνας είχε Ρυθμό και πολλές ευκαιρίες, με τους τερματοφύλακες να παίζουν καθοριστικό ρόλο και να κρατούν το μηδέν.

Ο αγώνας:
Στο 17′ ο Πέτρου βρήκε χώρο και προχώρησε από τα δεξιά, επιχείρησε κι ένα ισχυρό σουτ για να κοντράρει η μπάλα σε σώμα αμυνομένου αναγκάζοντας τον Κατσιμήτρο να πραγματοποιήσει σωτήρια απόκρουση.
Στο 19′ ο Κολλάς επιχείρησε να κινηθεί διαγώνια μέσα στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή να κόψει στον επερχόμενο Βασιλόγιαννη που σούταρε δυνατά αλλά άστοχα.

Στο 23′ ο Τριντάντε εκτέλεσε συρτά ένα φάουλ απευθείας με τον Κατσιμήτρο να σώζει με δύσκολη επέμβαση.
Στο 30′ από το καταπληκτικό χτύπημα κόρνερ του Τριντάντε, ο Μπαρμπόσα έπιασε την κεφαλιά όμως και πάλι ο Κατσιμήτρος έδιωξε δύσκολα σε νέο κόρνερ.
Στο 59′ οι γηπεδούχοι ανοίχτηκαν από δεξιά, ο Καψάλης έκοψε στο ύψος του πέναλτι για τον Τριανταφυλλάκο που σούταρε συρτά και δυνατά για να απομακρύνει με ωραία επέμβαση ο Καλογεράκης.
Στο 77′ από την ωραία ενέργεια του Σκόνδρα και το σουτ με το αριστερό, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κοτυζαβασίλη.
Στο 88′ ο Τριανταφυλλάκος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Κολλά που σούταρε για να αποκρούσει εξ επαφής ο Καλογεράκης!

Η διαιτησία: Μισαηλίδης, Βαλεντάκης, Τίκας.
ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Παπαδόπουλος):Κατσιμήτρος, Κογιέτε, Παντεκίδης, Παταπής, Στίκας, Βασιλακάκης, Παναγιωτούδης, Μπάζροβιτς, Βάρκας, Βασιλόγιαννης, Κολλας. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Κουτζαβασίλης, Σόμογλου, Καψάλης, Τσαμούρης, Γαϊτάνης, Βογιατζής, Καλαϊτζάκης, Τριανταφυλλάκος, Κόλα, Σκέντζος.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος (85′ Τσάβος), Τασιούλης (59′ Πετσίτης), Γκονζάλβες, Μπαρμπόσα (85′ Θεοδώρου), Τριντάντε (18′ Γεωργούσης), Πολυχρόνης, Πέτρου (72′ Σκόνδρας), Νοικοκυράκης (59′ Όρκας), Σουμπασάκης (59′ Ντεμέτριους), Νταρζίσιο (72′ Σταθόπουλος).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ