ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μια 18αδα ανανεώσεων για την Δόξα Πλατανέ

0

Η ανακοίνωση:

«Η Α.Ε. Δόξα Πλατανέ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με 18 ποδοσφαιριστές για τη σεζόν 2021-22.
Ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει ξεκινήσει για την ομάδα μας, με το πρώτο στάδιο της υλοποίησης του να περιλαμβάνει τη διατήρηση του βασικού «κορμού». Οι ποδοσφαιριστές Δελήμπασης Αλέξης (Αμυντικός), Βαρούχας Γιάννης (Μεσοεπιθετικός), Ανυφαντάκης Γιώργος (Μεσοεπιθετικός), Μαρινάκης Σπύρος (Επιθετικός), Πολιουδάκης Μάρκος (Τερματοφύλακας), Δαμανάκης Βασίλης (Μέσος), Θωμάκος Θεοχάρης (Μέσος), Ξενοκαλάκης Βαγγέλης (Αμυντικός), Λάριος Νίκος (Αμυντικός), Κλάδος Γιώργος (Μέσος), Μιχελουδάκης Κυριάκος (Τερματοφύλακας), Τσαχπίνης Γιάννης (Μέσος), Δαμανάκης Γιάννης (Επιθετικός), Καγκάς Μανώλης (Αμυντικός), Κοσκινάς Ραφαήλ (Μέσος) και Σκαλιδάκης Γιώργος (Αμυντικός) παραμένουν στο «σπίτι» τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο, βοηθώντας την ομάδα μας στην επίτευξη των φετινών στόχων.
Παράλληλα, για 2η συνεχόμενη σεζόν, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την Δόξα Πλατανέ οι Μπαξεβάνης Στέλιος (Επιθετικός) και Καργάκης Μιχάλης (Μέσος), προσθέτοντας εμπειρία και παραστάσεις στο ρόστερ ενόψει της φετινής σεζόν.
Η Α.Ε. Δόξα Πλατανέ εύχεται για μία «γεμάτη» ποδοσφαιρική περίοδο και να μην υπάρξουν ξανά τα εμπόδια των προηγούμενων δύο σεζόν, που στέρησαν από μικρούς και μεγάλους την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρώτο μέλημα όλων μας είναι η διασφάλιση της υγείας, η οποία θα σημάνει την επιστροφή στην κανονικότητα και την αγαπημένη μας ποδοσφαιρική ρουτίνα.»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ