ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διοργανώνει δοκιμαστικά για νέους αθλητές η Επισκοπή

0

Όπως αναφέρει η Επισκοπή οι προπονήσεις θα ξεκινούν στις 18:00, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα στο γήπεδο. 

Τα δοκιμαστικά θα πραγματοποιηθούν υπό την επίβλεψη του προπονητή της Κ19 της ΠΑΕ-ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗ, Νίκου Καραδάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επισκοπής:

"Η ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ είναι έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της Super League2 και μαζί με αυτές και τiς δικές της προς το ίδιο το ρεθεμνιώτικο ποδόσφαιρο.
Δίνοντας προσοχή στα νέα παιδιά-ταλέντα του νομού μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να βιώνουν παράλληλα αλλά και να βρίσκονται δίπλα στην πρώτη ομάδα της ΠΑΕ. 

Γι' αυτόν τον λόγο, ο σύλλογός μας ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει προπονήσεις για την στελέχωση του τμήματος ΝΕΩΝ της ΠΑΕ,  ποδοσφαιριστών που έχουν γεννηθεί τα έτη 2002-2003-2004-2005 παιδιά ηλικίας δηλαδή 16, 17, 18, 19 χρονών.

Επιθυμούμε λοιπόν με όλα τα σωματεία-μέλη της ΕΠΣΡ με την δική τους αρωγή ή καθ υπόδειξή τους κιόλας, την παραχώρηση κάποιων ποδοσφαιριστών τους για προπονήσεις.

Οι προπονήσεις για τα δοκιμαστικά θα διεξαχθούν κατά τις ημέρες Πέμπτη 29 και Παρασκευή 30 Ιουλίου στο Δημοτικό Γήπεδο Γάλλου «Π.Ι.Βαρδινογιάννης».

Οι προπονήσεις θα ξεκινάνε στις 18.00 και απαραίτητα οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα με  τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, τις επικαλαμίδες τους  και ιματισμό προπόνησης. (ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΑΛΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ Ή ΜΗ).

Οι προπονήσεις για τα δοκιμαστικά θα γίνουν υπό την επίβλεψη του προπονητή της Κ19 της ΠΑΕ-ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Νίκου Καραδάκη.

Να τονιστεί ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας για την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών και ότι σε αυτή μας την προσπάθεια χρειαζόμαστε την συνεργασία όλων των ομάδων του νομού μας για να αναδειχθεί το ρεθεμνιώτικο ποδόσφαιρο. 

Yποχρεωτικά λοιπόν θα πρέπει να προσκομίσουν μαζί τους self test το οποίο θα έχει πραγματοποιηθεί την πρώτη ημέρα προσέλευσης τους στα δοκιμαστικά και θα το παραδώσουν στον προπονητή.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς"

ΠΑΕ Επισκοπή

Για περαιτέρω πληροφορίες στο τηλ. 6948579744 κ Νίκος Καραδάκης

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ