ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με 9 κολυμβητές-τριες ο ΝΟΡ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’-Β’

0

Στο κλειστό κολυμβητήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Μαρούσι θα βρεθούν την Τετάρτη 14 Ιουλίου 9 κολυμβητές-τριες του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’-Β’.

Το μεγάλο ραντεβού των νεαρών κολυμβητών έφτασε, με την Ρεθυμνιώτικη αποστολή να είναι πανέτοιμη για αυτήν την πολύ μεγάλη πρόκληση. Κύριος στόχος είναι μία καλή εμφάνιση, η βελτίωση των επιδόσεων και φυσικά η συλλογή εμπειριών. Σίγουρα, υπάρχουν και οι προοπτικές για τη συμμετοχή κάποιων παιδιών σε μικρούς και μεγάλους τελικούς, όπως δήλωσε παρακάτω ο προπονητής τους, Στέφανος Κατσιλιάνος, ο οποίος δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή, αφού θα παραμείνει σε καραντίνα λόγω του γεγονότος πως δύο μέλη της οικογένειας του βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό. Να σημειώσουμε πως στις 17-19 Ιουλίου θα διεξαχθεί το αντίστοιχο πρωτάθλημα για τις κατηγορίες Εφήβων / Νεανίδων / Παίδων / Κορασίδων.

Έτσι, λοιπόν, δίπλα στα παιδιά θα βρίσκονται ο Κλεάνθης Καραμπάσης και ο Στέλιος Στουραϊτης, ενώ οι Ρεθυμνιώτες που θα συμμετάσχουν είναι οι: Σούλα Α., Καπετανάκη, Μυριοκεφαλιτάκη Ν., Βαφειαδάκης, Σηφάκης, Σαριδάκης, Μυριοκεφαλιτάκη Ε., Μοναχού, Δερεδάκη.

Σ. Κατσιλιάνος: «Τα παιδιά έχουν προετοιμαστεί πολύ καλά»

«Έρχεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά, η οποία έγινε δυσκολότερη τον τελευταίο μήνα, λόγω των εξαιρετικά κακών επιδημιολογικών συνθηκών. Αύριο αναχωρεί το πρώτο γκρουπ των παιδιών (γεν. 2007-2008) Παμπαίδες – Παγκορασίδες Α’ – Β’. Πρόκειται για 9 αθλητές, εκ των οποίων οι 8 θα κολυμπήσουν μαζί μας, ενώ ο Γιάννης Σαριδάκης θα κολυμπήσει με το σκουφάκι των Πρωταθλητών. Οι αγώνες για αυτές τις κατηγορίες είναι 14-16 Ιουλίου στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, σε 6 αγωνιστικές ενότητες, πρωί και απόγευμα, ενώ όλες είναι τελικές σειρές.

Στο πρωτάθλημα αυτό έχουμε κάποιες προοπτικές συμμετοχής σε μεγάλους και μικρούς τελικούς. Τα παιδιά έχουν κάνει μία πολύ καλή προετοιμασία, τηρουμένων των αναλογιών. Θεωρώ ότι ήμασταν από τις ομάδες που είχαν ένα πολύ καλό κλίμα. Μέχρι τώρα δεν έχουμε κάποιο απρόοπτο και ευχόμαστε μην συμβεί το παραμικρό μέχρι τέλους. Συμμετέχουν, επίσης, και σε δύο σκυταλοδρομίες τα 2007 Παμπαίδες – Παγκορασίδες Α’ mix, λαμβάνοντας μέρος περισσότερο για τη συμμετοχή και όχι για τη διάκριση.

Από πλευράς ΝΟΡ, ευχαριστούμε τους γονείς που βοήθησαν τα παιδιά να φτάσουν σε αυτό το σημείο με ασφάλεια και υγεία. Και τον χορηγό της ομάδας, ο οποίος σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι δίπλα μας. Ο λόγος για το φροντιστήριο “Προπύλαια” του κ. Δερεδάκη, το οποίο μας πρόσφερε εξοπλισμό για να έχουμε μία ωραία εμφάνιση στους αγώνες».

sportsmagazine.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με 9 κολυμβητές-τριες ο ΝΟΡ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’-Β’

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ